Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy ennyire...

Mért van az, hogy ennyire pénzéhes vagyok?

Figyelt kérdés

Meg van mindenem, nem is vagyunk szegények, a szüleim ketten együtt 300 ezer körül keresnek. De nekem ez sem elég! Folyton csak követelek, ha vkinek több pénze van mint nekem egyből irigy leszek, rosszul leszek, kellemetlenül érzem magamat.. Ha vkinek több ruhája, vagy cucca van, akkor nekem másnap el kell mennem és még többet venni. Ha hónap végén alig van pénzünk, akkor sírok, hisztizek, boldogtalan vagyok. Az életbe egyedül a pénz boldogít, ha elkölthetem, vagy ha látom, hoyg az emberek összevesznek, engem jobban szeretnek vkinél, én vagyok a középpontban, a pasik megnéznek, vki nagyon elcseszte az életét.. kb ennyi boldogít engem. Azt hiszem nem szeretek senkit, csak anyukámat, aki mindig mindenbe támogat és nem csak anyagilag, meg 1 bnőmet, aki nagyon szép, és milliomos. Pedig rengeteg bnőm van, (20kb) és emellett sok haverom. De még se tudom szeretni őket. A mostani pasimmal is csak a pénzért vagyok, nem szeretem. 2 éve nagyon szerelmes voltam, és a mai napig is őt szeretem, pedig a srác nagyon durva volt velem, megalázott, vert, stb.. Szerintem én nem leszek soha boldog az életben. Szerintetek van esélyem a boldogságra? Miért lettem ilyen? Nem erre neveltek! Azt hiszem soha nem leszek boldog, csak ha káröröm ér, vagy dicsérnek, vagy rengeteg pénzem lesz.

15/L

2011. máj. 14. 13:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
58%

Ha jól tudom van a magyarban szó arra a nőre, aki pénzért "szeret" mást.

Nem kell itt köntörfalazni, egyértelműen sok ilyen nő van magyarországon.

2011. máj. 14. 14:54
 52/81 anonim válasza:
100%
Nekem kicsit "kamu szagú" és provokáló ez a kérdés és a kérdező válaszai... :)
2011. máj. 14. 15:08
 53/81 anonim ***** válasza:
95%
Nos. Ez vagy kamu, vagy súlyos problémáid vannak. Havi 300 ezerből hogy nem marad hónap végére? Amúgy te 15 évesen honnan tudhatnád mi az a boldogság? Boldog vagy, hogy van valaki melletted, aki pénzel, de nem szereted. Boldog vagy, hogy állandóan hisztizel, ha nem kaphatsz meg valamit? Boldog vagy, hogy mindenki téged irigyel? Boldog vagy, ha valaki elcseszi az életét? Tudod, ez nem boldogság. Ez lelki szegénység. Ha lenne egy olyan párod, akit tényleg szeretsz, lennének IGAZI barátaid, eszedbe sem jutna ennyi idősen a pénz. Na akkor lennél boldog. Sajnállak.
2011. máj. 14. 15:15
 54/81 A kérdező kommentje:
Úgy nem marad havi 300 ezerből a hónap végére, vagy csak alig, hogy egy hatalmas(250 négyzetméteres) házban élünk, 120 négyzetéteres udvarral, amit ugye télen fűteni kell, meg rendbentartani, ezt-azt megvenni.. Erre megy el kb 100ezer. Akkor ott a kaja, arra is elmegy havonta 120 ezer körül. Mert mi csak a legjobb minőségüt esszük meg, nem eszünk sz.art! 50ezer elmegy az iskoláztatásra, és kb. 50 marad rám meg a tesómra, ebbe benne van a szórakozás, ruhák, magánórák, stb.. És vannak igaz barátaim, 2 is azt hiszem, és a legjobb bnőmet nem a pénzért szeretem, talán csak annyi, hogy ugyanaz a közöscél az érdekünkben. És szeretek én a legjobban kinézni egy helyen, de hát ki nem szeret?
2011. máj. 14. 15:38
 55/81 anonim ***** válasza:
97%

"Mert mi csak a legjobb minőségüt esszük meg, nem eszünk sz.art!"

No comment...

2011. máj. 14. 15:45
 56/81 anonim ***** válasza:
97%
Nos, mi is egy hasonló méretű házban élünk(már csak a szüleim inkább), úgyhogy a havi 100 ezret talán még el is hiszem. Abban meg reménykedem, hogy nem az udvart fűtitek télen. A ház rendben tartása szerintem nem egy állandó havi kiadás, hacsak nem takarítónőt fizettek, akkor meg meg is érdemlitek, hogy ne maradjon semmi. Nos, a havi 120 kajára 4 főre baromi sok, mi sem eszünk sz*rt, itthon főzünk a saját magunk által termelt zöldségekből, szóval szerintem minőségibb kajákat eszünk, mint ti. 50 ezer iskoláztatásra havonta? WTF? És ne mondd már, hogy két tizenévesnek nem elég havi 25.000 Ft a semmire. Én összesen élek a 40 ezres ösztöndíjamból, de abból mindent én fizetek. El vagy kényeztetve, nagyon. Úgyhogy sajnos, de, azért vagy ilyen, mert erre neveltek.
2011. máj. 14. 15:46
 57/81 anonim ***** válasza:
98%
Elárulom én neked, hogy akit 2 éve szeretsz miért nem szeret, mert egy ocsmány ordenáré liba vagy angyalom,mert hiába a sok cucc, pénz stb, ha a stílusod-eszed a bányászbéka segge alatt van, s ilyen mint te, van 1000001 másik. 15 évesen elég elé vagy!
2011. máj. 14. 15:52
 58/81 anonim ***** válasza:
46%

Ha nagyon megnézzük nem is sok a 3szàezer, ez nyugaton majdnem a minimàlbér. Lehet, hogy ez a kislàny pontosan azért hisztizik, mert tényleg nem kap meg sok mindent, fõleg màr csak azért is, mert nevelõszülõknél él.

Leiràsàból következtetve nagyon nyugtalan és lelkisérült.

2011. máj. 14. 16:30
 59/81 anonim ***** válasza:

A pénz boldogít, de én szeretném a sok pénzt saját magamnak megkeresni. Én elég ocsmánynak érzem magam, ha valakitől kell pénzt kérnem vagy ad nekem pénzt.

A srác, akibe szerelmes vagy meg örülj, hogy nem veled van. Ha van benned egy csöppnyi önzetlenség rájössz, hogy nélküled jobb lesz neki. A mostani srácot meg lehúzhatod ideig-óráig, de miután elszállt a rózsaszín köd és meglát egy jobb nőt, te el leszel felejtve.

Persze utána mehetsz majd a következő gazdag pasi után. Már ha összejön. Meg ha Magyarországon olyan sok gazdag lenne ;), majd rájössz te is, hogy tescoban kell dolgoznod, mivel az egyetemig az életviteleddel már nem jutottál el. Ott majd megtanulsz spórolni a pénzzel és értékelni fogod azt a keveset is, amid van.

2011. máj. 14. 16:50
 60/81 anonim ***** válasza:
100%

Ez 320 ezer amit itt összeírtál.

Legalább utána számolhatnál mielőtt írod a kommentet, ha már úgy kezded a mondatot, hogy: 300 ezerből...

2011. máj. 14. 16:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!