Mért van az, hogy ennyire pénzéhes vagyok?
Meg van mindenem, nem is vagyunk szegények, a szüleim ketten együtt 300 ezer körül keresnek. De nekem ez sem elég! Folyton csak követelek, ha vkinek több pénze van mint nekem egyből irigy leszek, rosszul leszek, kellemetlenül érzem magamat.. Ha vkinek több ruhája, vagy cucca van, akkor nekem másnap el kell mennem és még többet venni. Ha hónap végén alig van pénzünk, akkor sírok, hisztizek, boldogtalan vagyok. Az életbe egyedül a pénz boldogít, ha elkölthetem, vagy ha látom, hoyg az emberek összevesznek, engem jobban szeretnek vkinél, én vagyok a középpontban, a pasik megnéznek, vki nagyon elcseszte az életét.. kb ennyi boldogít engem. Azt hiszem nem szeretek senkit, csak anyukámat, aki mindig mindenbe támogat és nem csak anyagilag, meg 1 bnőmet, aki nagyon szép, és milliomos. Pedig rengeteg bnőm van, (20kb) és emellett sok haverom. De még se tudom szeretni őket. A mostani pasimmal is csak a pénzért vagyok, nem szeretem. 2 éve nagyon szerelmes voltam, és a mai napig is őt szeretem, pedig a srác nagyon durva volt velem, megalázott, vert, stb.. Szerintem én nem leszek soha boldog az életben. Szerintetek van esélyem a boldogságra? Miért lettem ilyen? Nem erre neveltek! Azt hiszem soha nem leszek boldog, csak ha káröröm ér, vagy dicsérnek, vagy rengeteg pénzem lesz.
15/L
Kedves kérdező
én vagyok az egyik 13:37es ugyanis akkor ketten is válaszoltunk én írtam a majmosat de igazam van!
Tökéletes ember nincs nem volt és sohasem lesz,de a pénz ahogy a te esetedben is van nem tesz boldoggá!!
Én nem vagyok gazdag de olyan szegény sem,megvan amire szükségem van,tető a fejem felett,étel az asztalon van pár csinos ruhám,dolgozom 3műszakban és van egy párom akit imádok és nem cserélném le az életem xy összegért!
De te így sosem leszel boldog!
21/N
Veled elég nagy probléma van..én a helyedben felkeresnék egy orvost..
Tipikusan olyan vagy mint a mai tinik. Undorító, hányok az ilyenektől.
lehet hogy téged az boldogít hogy minden nap vásárolgatsz hogy minél nagyobb legyél mindenkinél (amiért hiába fáradozol úgyse jön össze..), de nem ezt jelenti a "biztonságos, jó élet", hogy napi 5× vásárol az ember. Egy pénzéhes r*hadt k*rva vagy, bocs hogy ezt mondom, de a közelembe ne gyere mert uhh..én tudok boldog lenni anélkül hogy mindig új cuccokat vegyek vagy legyen mindenre pénzem.
Meglátod egyszer nagyon vissza fog ez ütni, főleg ha magadat kell eltartanod és nem lesznek ott melletted a szüleid. Nagyon vissza fog ütni. Előre látom mi lesz belőled; minden pénzed magadra fogod költeni, nem tudsz majd se albit se semmit fizetni és kib*sznak az utcára.
Akkor meg sírhatsz és sajnáltathatod magad.
Mert iszonyatosan rossz az értékítéleted.És emiatt nagyon sivár lehet az életed.
Keress hobbikat, valamilyen alkotó munkát, segíts más embereknek és a lelki gazdagságot is próbáld keresni, ne csak az anyagit,mert csak ez marad örökre a tied, az anyagi javakat egyszer mind itt hagyod.
Másik baj az lehet, hogy nincs elég önismereted, nem tudod, mi tenne boldoggá téged.A pénz biztos nem, tehát kár is hajszolnod, hiszen hiába van meg mindened , sosem elég...
a kutya is jó dolgában vész meg.Nehogy így járj Te is.
Az egy dolog hogy anyagi biztonság nélkül nincs boldogság, ez tény. Nem volt valami baj egyszer az életedben, ami miatt félsz hogy elfogy a pénz és nagyobb biztonságra vágsz?
Viszont direkt költekezni vagy másra irigynek lenni az nem szép tulajdonság.
Na idefigyelj Te pénzéhes csitri!!!!!!!!!!!!!
Mit gondolsz Te magadról?Egy senki vagy pénzel?! Neked kellene egy pszichológus! Nem éhbérért dolgozom csak tudd!
A párommal együtt élünk,idén nyáron lesz az esküvőnk,van házunk,van pénzünk a számlákra,a konyhára és magunkra is jut (szórakozni ilyesmik) és ez sajnos sok embernek nem adatik meg!És így mi nagyon nagyon boldogok vagyunk mert szeretjük egymást,ennél több nem kell csak kevesebb ne legyen!képzeld el a pénz nem boldogít!Hány olyan beteg ember van akinek lenne pénze a gyógyulásra de már az orvosok sem tudnak segíteni,na akkor mit ér a pénz?Semmit!
Kell az élethez,az alapvető dolgokhoz de az igazi boldogsághoz nem!
Gondolkozz el,mert még koppansz ám nagyot az életbe,akkor mond,hogy a pénz a minden!
Az egyik 13:37es! (a majom selyembe öltözik is majom marad)
Ismerős helyzet. Én is képes vagyok azért együtt lenni egy pasival,mert az jó anyagi helyzetben van.Mondjuk én több mindenkit szeretek, de ha a pasikat nézem akkor hiába szeretek egy szegény fiút ha jön egy gazdag akkor szakítok.
Mondjuk én is diplomázok, hogy fent tudjam tartani magam, de azért ha mindent nézek jó az ha van pénz és igencsak tud az boldogítani.
25/L
Sajnos ez mind simán lehet attól, amin kisgyerekként keresztülmentél (elhagytak, nevelőszülők..). Ez nem könnyű, én nem csodálom, hogy ilyen lettél.
De megkeresném az iskolapszichológust, mert felnőttként ezzel még sok gondod lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!