Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy ennyire...

Mért van az, hogy ennyire pénzéhes vagyok?

Figyelt kérdés

Meg van mindenem, nem is vagyunk szegények, a szüleim ketten együtt 300 ezer körül keresnek. De nekem ez sem elég! Folyton csak követelek, ha vkinek több pénze van mint nekem egyből irigy leszek, rosszul leszek, kellemetlenül érzem magamat.. Ha vkinek több ruhája, vagy cucca van, akkor nekem másnap el kell mennem és még többet venni. Ha hónap végén alig van pénzünk, akkor sírok, hisztizek, boldogtalan vagyok. Az életbe egyedül a pénz boldogít, ha elkölthetem, vagy ha látom, hoyg az emberek összevesznek, engem jobban szeretnek vkinél, én vagyok a középpontban, a pasik megnéznek, vki nagyon elcseszte az életét.. kb ennyi boldogít engem. Azt hiszem nem szeretek senkit, csak anyukámat, aki mindig mindenbe támogat és nem csak anyagilag, meg 1 bnőmet, aki nagyon szép, és milliomos. Pedig rengeteg bnőm van, (20kb) és emellett sok haverom. De még se tudom szeretni őket. A mostani pasimmal is csak a pénzért vagyok, nem szeretem. 2 éve nagyon szerelmes voltam, és a mai napig is őt szeretem, pedig a srác nagyon durva volt velem, megalázott, vert, stb.. Szerintem én nem leszek soha boldog az életben. Szerintetek van esélyem a boldogságra? Miért lettem ilyen? Nem erre neveltek! Azt hiszem soha nem leszek boldog, csak ha káröröm ér, vagy dicsérnek, vagy rengeteg pénzem lesz.

15/L

2011. máj. 14. 13:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
94%
más zsebében turkálni undorító dolog
2011. máj. 14. 14:22
 42/81 anonim ***** válasza:
3%
Azért érdekes itt senkinek nem kéne a más pénze. Mégis nagyon lány van aki a pénz miatt van együtt a pasival. És a pasinak még csak nem is kell annyira gazdagnak lenni, elég ha csúnya és örül, hogy egy szép lány összejön vele és máris az egész fizetése a lánynál van. Nem csak a lányt kell szídni hülye itt a fiú is. Voltam már ilyen pasival szívesen elfogadtam és elköltöttem a pénzét cserébe én vele voltam. Nagyon nem szerettem a kinézete taszított amit láthatott rajtam mégse dobott ki. 25/L
2011. máj. 14. 14:28
 43/81 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel a pénz, csak szex legyen.

Mikor volt pénzem sok, nem voltam boldog.

Most nincs, megszabadultam egy pénzéhes frigid feleségtől és boldogan élek a párommal. Nagy ívben tojok rá, hogy mennyi pénzünk van, mert annyi van, amennyiből megélünk, mert mindketten DOLGOZUNK. De nem hajtunk arra, hogy több legyen és nem a pénzért megvehető dolgoktól leszünk boldogok.

2011. máj. 14. 14:28
 44/81 anonim ***** válasza:
100%

Nem,nem érdekes, és nincs sok ilyen lány,csak neked jól esne hallani, hogy nem vagy egyedül kitartott. A vicc csak az, hogy szerinted ha ez munka lenne minek neveznénk???

Akinek másé kell és nem akar dolgozni, az az én szememben nem egyenrangú..

2011. máj. 14. 14:30
 45/81 anonim ***** válasza:
Ja és ez a 74%-osnak szólt.
2011. máj. 14. 14:33
 46/81 A kérdező kommentje:
De mi a f.aszomat csináljak, ha nem szeret az, akit én 2 éve szeretek? Nem tudok mást szeretni, neki pedig nem kellek, pedig az ő kedvéért megtudnék változni, már meg is próbáltam, epdig akibe szerelmes vagyok, az nem gazdag. De ő mért nem szeret engem? Pedig az ő kedvéért bármire képes lennék..
2011. máj. 14. 14:35
 47/81 anonim ***** válasza:

14:30-nak

Én tanulok egyetemre járok és most átmentem levelezőre, hogy tudjak dolgozni. Nem más pénze kell. De ha adódott/adódik ilyen, hogy a fiú még plusszba támogat akkor nem fogom visszautasítani.

Igen mondhatjuk úgy is, hogy kitartott ezáltal valaki, de nem azért mondom, hogy sokan vannak igy, mert ezt akarom hallani, hanem mert rengeteg ilyen lány van. Esetleg nem tudsz róla és lehet még a fiú se tud róla, mert a lány jól színészkedik.

2011. máj. 14. 14:39
 48/81 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező. Én is igy voltam mint te. Szerettem egy szegény fiút összejöttünk végül annyiba maradt a dolog. Szegény volt, de én vele maradtam volna. Amikor jött a gazdag pasi nem volt barátom hát belementem a dologba.

De viszont azóta úgy érzem, hogy most bárkivel is jönnék össze egy gazdagért szakítanék. De én magam is azt mondom, hogy nagyon remélem, hogy ez csak egy gondolat és inkább maradok a szegénnyel boldogan. De ezt még nem tudhatom.

2011. máj. 14. 14:42
 49/81 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy van sok ilyen. Akinek pénze van, annak általában esze is, felismeri a manipulálókat. Maximum nem szól, csak leírja magában, de egy értelmes ember nem köti össze az életét olyannal, aki a pénzéért van vele.

Kérdező, mert még csak 15 éves vagy. Ha később majd megszeretsz valakit egész másképp fogsz gondolkozni. Ezek alapján maximum annyi rossz mondható el rólad, hogy nem érdekel az, akit nem szeretsz, tehát te az embereket nem tiszteled, csak azt, aki neked fontos.

2011. máj. 14. 14:42
 50/81 anonim ***** válasza:

Utolsó. Ebben nem fogunk úgyse egyet érteni, mert szerintem sok lány van aki a pénze miatt van együtt valakivel szerinted pedig nincs.

A másikban pedig igazad van, hogy egy gazdag pasi erre rájön. Nekem volt egy helyes gazdag pasim aki megmondta nem fog fizetni senkinek, mert nem csúnya, hogy csak a pénze miatt jöjjenek vele össze.

A másik gazdag pasi viszont nem nézett ki jól és ő úgy volt vele, hogy inkább fizet, de legyen valakije.

2011. máj. 14. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!