37 éves férfi vagyok. Már nincs kedvem nőkkel tartósan kezdeni. Van így más is?
Figyelt kérdés
Túl vagyok 2 váláson meg több kapcsolaton.Nem vagyok meleg sem depressziós.2009. márc. 11. 22:19
11/16 anonim válasza:
és mik voltak a fo okok, hogy egy sem sikerult?vagy egyszeruen nem vagy képes a szeretetre vagy alkalmazkodásra?vagy egyszeruen pehes voltál idáig és kifogtad oket?
12/16 anonim válasza:
"a 2. feleségét nem szerette, de úgy gondolta lehorgonyozik mellette mert rendes, takaros feleség volt"
ez nagyon durva, valakinek ennyit jelent egy házasság, nekem nem kéne ilyen pasi
13/16 anonim válasza:
nekem sem, de ízlések és pofonok kulonbozok.az nem baj ,hogy váltogassák a kapcsolatokat, de a házasságokat is!? azoknak már komolyabbnak kellene lenni, ott már gyerekek is vannak!
14/16 anonim válasza:
házasságnál nem feltétel a gyerek, és kapcsolatnál se a gyerek hiánya
15/16 anonim válasza:
a házasság valódi célja a gyermekálldás s ebbol kifolyólag a család.ma már ez az "intézmény" is torzult mivel mindent csak a "szex" alapra helyeznek
16/16 anonim válasza:
Volt egy jobb családmodell, amit elmosott az idő - [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!