Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyáék elváltak és anyának...

Anyáék elváltak és anyának van egy ún. pasija, aki nem is a pasija, de olyan mintha az lenne, szerintetek ha nekem nem tetszik a pasi mármint belsőre gondolok, akkor van beleszólásom a dologba? Mivel sokszor jár ide, sokszor kell a képét néznem.

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 19:43
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Igen,ezt elmondhatod.Ha pedig elengedi a füle mellett,ahhoz is szíve joga,mert az ő döntése kell,hogy legyen,hogy kivel van.A körülmény az,amibe beleszólhatsz és meg is kell beszélni,vagyis,hogy ki miben tud engedni,hogy a másik is jól érezze magát otthon.Ennek a megbeszéléséhez kell egy minimális intelligencia,az elmarás pedig primitív és gyerekes.
2011. máj. 13. 23:22
 52/59 anonim ***** válasza:
44%
Az is primitív és gyerekes, ha az anya elengedi a füle mellett a gyereke véleményét.
2011. máj. 13. 23:30
 53/59 anonim ***** válasza:
Ha gyerekesen viselkedik,akkor nem is kell komolyan venni.A "nem beszéljük,meg,mert én utálom és úgyis én nyerek" nem felnőttes viselkedés,így a véleménye nem ér túl sokat.Ha kész arra,hogy saját magán kívül más érdekeit is nézze,függetlenül attól,hogy neki ebből származik-e előnye és tud érvelni amellett,ami nem tetszik neki és javasolni járható utat,hogy mindenkinek jó legyen,akkor van miről beszélni és a véleménye befolyásolhatja a jövőt.De a puffogást be kell fejezni.
2011. máj. 13. 23:35
 54/59 anonim ***** válasza:
26%
Az anyának is néznie kell a gyermeke érdekeit, ugyanis a gyerek mindig a gyereke marad, pasit meg találhat akármikor.
2011. máj. 13. 23:38
 55/59 anonim ***** válasza:
Aha,akármikor,addig,amíg a gyereke meg nem torpedozza azt is.Ez egy ördögi kör,egy olyan gyerekkel,aki magasról tojik mások igényeire és ha valamit eldönt,akkor a többieknek kell hozzá alkalmazkodni.17 évesen ennél érettebb gondolkodás is elvárható.Mindenkinek engedni kell,hogy olyan otthon teremtsenek,amiben mindenki jól érzi magát,de van mindenkinek privát szférája,amibe a másiknak nincs beleszólása.Az anyának is van,mégpedig a férfi kiválasztása.
2011. máj. 13. 23:42
 56/59 anonim ***** válasza:
44%
Ja, egészen addig, amíg a pasi nem kezdi el cseszegetni a kislányt.
2011. máj. 13. 23:45
 57/59 anonim ***** válasza:
60%
Tudom,szerinted minden mostohaapa zaklatja a nevelet lányát.Erre nem tudok mit mondani,mint,hogy inkább nézz meséket,mert a thrillerek kicsit megviseltek téged.
2011. máj. 13. 23:46
 58/59 anonim ***** válasza:
26%
Nem nézek thrillereket, inkább művészfilm párti vagyok, de hülyeségeket írsz és senkit nem érdekel a véleményed, sajnálom.
2011. máj. 14. 12:03
 59/59 anonim ***** válasza:
100%

pár év múlva úgyis elköltözöl, anyád meg maradjon egyedül? bírd ki, ameddig nem szemétkedik veled a pasi, addig szerintem nincs beleszólásod.

én 15 éves voltam, mikor anyumnak lett egy komoly kapcsolata. egy ideig persze ellenséges voltam, aztán anyám barátnője elmagyarázta, hogy ez így normális, és ne bántsam emiatt anyumat.

azóta is együtt van a párjával, és boldogok. 19 évesen elköltöztem otthonról, persze nem emiatt.

2011. máj. 14. 16:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!