Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyáék elváltak és anyának...

Anyáék elváltak és anyának van egy ún. pasija, aki nem is a pasija, de olyan mintha az lenne, szerintetek ha nekem nem tetszik a pasi mármint belsőre gondolok, akkor van beleszólásom a dologba? Mivel sokszor jár ide, sokszor kell a képét néznem.

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 19:43
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:

76%-osnak:

Tényként kezelem,csak mivel egy családról beszélünk,így nem csak egy igazság létezik,vagyis a "gyereké".Ő a saját igazára keresi a megerősítést és elutasít mindent,ami azt sugallja előbb talán gondolkodjon.Milyen szülő az,aki ide jön tanácsot adni és felbújta a gyereket a saját anyja ellen és arra bátorírja,hogy szakítsa el attól,akivel ő a jövőjét képzeli.

Ha ezt én javasolnám a te gyerekednek,mit szólnál?

2011. máj. 13. 22:43
 32/59 anonim ***** válasza:
Az agya mindenképp gyerek,ebben igazad van.
2011. máj. 13. 22:44
 33/59 anonim ***** válasza:
26%
Mint minden vele egykorúnak. Te viszont gratulálhatsz magadnak, hogy ennyire szűk látókörű vagy.
2011. máj. 13. 22:47
 34/59 anonim ***** válasza:
45%
Egyáltalán nem azt mondtam, hogy ezt kell javasolni, de az is túlzás, amilyen reakciókat kapott az elején. Nem a tiédre gondolok, látom a százalékból, hogy nem te írtad. Azt is lehet tanácsolni, hogy beszéljék meg, üljenek le és könnyen lehet, hogy a probléma minden változás nélkül megoldódik.
2011. máj. 13. 22:47
 35/59 anonim ***** válasza:
Ha majd szellemileg te is felnősz,akkor megérted amiről most beszélek.
2011. máj. 13. 22:48
 36/59 anonim ***** válasza:
55%-nek szólt.
 37/59 anonim ***** válasza:
26%
Én már szellemileg felnőttem, te viszont lemaradtál valahol ezek szerint.
 38/59 anonim ***** válasza:

Előtted járok ne aggódj :)

76%: A leülni és megbeszélni mellett vagyok én is és nem a duzzogjunk,amíg nem sikerül elüldözni,aztán pedig lelépünk mi a pasinkkal és otthagyjuk őt egyedül.

2011. máj. 13. 22:51
 39/59 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem erről szó sincs, épp ezért mondtam, hogy ez már odaképzelés. A kérdező nem állította, hogy költözést tervezne a közeljövőben, valamint azt mesélte, hogy ő már szakított azért, mert az anyukájának nem tetszett a párja, tehát tiszteli az anyukája véleményét, ebből adódik, hogy az anyukáját is.
2011. máj. 13. 22:53
 40/59 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem a Kérdező sehol nem írta, hogy azt akarja, hogy az anyja egyedül maradjon, szimplán nem bírja elviselni ennek a pasinak a stílusát. Aztán majd jön az, hogy bunkózás a gyerekkel, zsarnokoskodás, majd szexuális zaklatás. Ugyanis az esetek legnagyobb százaléka így végződik kamaszlány és nevelőapa közti feszültségből.
2011. máj. 13. 22:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!