Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyáék elváltak és anyának...

Anyáék elváltak és anyának van egy ún. pasija, aki nem is a pasija, de olyan mintha az lenne, szerintetek ha nekem nem tetszik a pasi mármint belsőre gondolok, akkor van beleszólásom a dologba? Mivel sokszor jár ide, sokszor kell a képét néznem.

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 19:43
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
60%

Nem, nincs beleszólásod.

Elképzeltem fordított helyzetben, úgy hangzana a kérdésed: "Hogy képzeli az anyám, hogy beleszólhat abba, kivel járok?"

Ugye?

2011. máj. 13. 19:58
 12/59 anonim ***** válasza:
59%

"azt mondta h nem érdekli, hogy mi lesz anya és az én viszonyommal csak neki jó legyen... :S"

Es ezt elmondtad anyukadnak?

Vedd fel telefonodra vagy masra az ilyen beszolasait es mutasd meg anyukadnak!

13/59 anonim ***** válasza:
41%
jah... hát ahogy leírtad ezt a telefonbeszélgetést meg is változott a véleményem! Azt tanácsolom: élezd a karmaidat és üldözd el, de marha gyorsan!!!;)
 14/59 anonim ***** válasza:
40%
Igenis, van beleszólásod a dologba, amíg anyáddal egy fedél alatt laksz, addig ha nem is irányíthatod őt, de megmondhatod, hogy hogy érzel. Hazudozni pedig nem érdemes, mert ha kiderül, hogy nem is csinált veled semmit, csak kitaláltad, akkor nem hogy marad a pasi, de még anyáddal is összeveszel.
2011. máj. 13. 19:59
 15/59 anonim ***** válasza:
49%

Látszik, hogy ti, akik szerint nincs beleszólása soha nem éltetek át hasonlót.

Van beleszólásod, hisz a te életedet cseszik el, ha hülye a pasas. Nekem nem volt, költözni kellett, nekem kellett alkalmazkodni, apám megváltozott... ő rákérdezett, és én azt mondtam, jófej a választott... persze, míg nem költöztünk össze, meg alig láttuk egymást így is gondoltam, aztán most, h együtt élünk - már 4 éve - cseppett változott csak meg a vményem.

Szerintem felejtsd el a fogdosós sztorit, hülye, szemét dolog (tudom, csak javasolta vki, h ezt tedd), inkább ülj le anyuddal beszélni. Amúgy megsúgom, hogy a pasi soha nem fog hozzád alkalmazkodni, mert ő a felnőtt. :(

2011. máj. 13. 20:44
 16/59 anonim ***** válasza:
41%
Hiába pontoztok le, attól még nekem van igazam és a normális felfogásúak úgyis azt mondják, hogy igenis van beleszólása a gyereknek, hogy az anyja milyen jöttmentet visz haza a házhoz.
2011. máj. 13. 20:47
 17/59 anonim ***** válasza:
60%
Hm, szóval a normális felfogás az, hogy a 17 éves lány jövőre, vagy egy pár év múlva ugye úgyis kollégiumba/albérletbe/saját lakásba költözik, az anyja meg dögöljön meg otthon egyedül, mert a drága lányzónak 17 éves korában csípte a pici szemeckéjét, hogy az anyja új párt merészelt találni magának... Pffft....
2011. máj. 13. 20:50
 18/59 anonim ***** válasza:
57%

Miért, szerinted az normális felfogás, hogy egy férfi, aki egy meglévő családba akar belépni az nem tiszteli a családot???

Bele sem merek gondolni,hogy aki ilyen véleményen van,az hogyan áll a gyerekéhez.

2011. máj. 13. 20:52
 19/59 anonim ***** válasza:
100%

Lenne hozzád 1 kérdésem: Te hogyan reagálnál, ha anyukád nem bírná elviselni a TE PASIDAT? (Ha jól láttam 17 éves lány vagy.) És közölné, hogy nem viheted fel hozzátok? Gondolom elmondanád mindennek, hogy milyen szemét, meg tönkreteszi az életedet...

Amellett pedig ha nem lakik veletek inkább örülj neki, hogy anyukád boldog! Valószínűleg úgysem fogsz sokáig vele élni. Jobban örülnél, ha egyedül lenne?

Próbálj meg felnőttként viselkedni, és elfogadni a helyzetet.

2011. máj. 13. 21:15
 20/59 anonim ***** válasza:
26%
Ne hasonlítsatok már össze egy kamaszt és a pasiját egy felnőtt nővel,akinek gyereke van, élettársi szinten gondolkozik és megmondta, hogy nem érdekli a lány és az anya kapcsolata.
2011. máj. 13. 21:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!