Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem érti meg a férjem,...

Miért nem érti meg a férjem, hogy nem akarok többet szenvedni, nem akarok próbálkozni egy ideig?

Figyelt kérdés
Másodszor vetéltem el márciusban, először tavaly novemberben. Régóta próbálkozunk, mikor sikerült végre teherbe esnem, 2 hónap után elment. Nagyon nehéz nekem ez, sokat segítettek a körülöttem levők átvészelni, elterelni a gondolataimat, de én nem akarom ezt még egyszer átélni az elkövetkezendő hónapokban. A férjem mondja, hogy ismét próbálkozzunk, de nem érti meg, hogy nem akarom ezt most egy ideig. Legalább 2 hónapig nem szeretném megint megpróbálni, mert fél év alatt egy harmadik vetéléstől már kikészülnék. Az orvosom azt mondja, hogy nincs elveszve semmi, nyáron újra próbálkozhatunk, de most szedjem magam össze lelkileg. A férjem ezt miért nem tudja felfogni? Mindketten nagyon szeretnénk gyereket, de mégis csak én éltem át, hogy milyen érzés elveszteni kétszer. Ahol tud, ott segít, de mégis érezteti velem, hogy nem vagyok elég kitartó. Mit tehetnék?
2011. máj. 13. 18:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
73%

Az miért nem győzi meg, hogy az orvos is azt tanácsoja tartsatok szünetet?

Általában a férfiakat észérvekkel lehet meggyőzni, de ennél kevesebb logikus dolog van, ő is nagyon össze lehet zuhanva és ezért nem gondolkodik, ezt nyugodtan elmondhatod neki hátha akkor ő is kiönti a szívét és jobban megértitek egymást.

2011. máj. 13. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!