Elkövettem életem eddigi legnagyobb hibáját. Lent infó?
Játszottam egy számitogépes játékkal,a metin2-vel.Rendeltem sárkány érmét vezetékesröl.erre elment 15.000ft és hónap végén a számlában megjelenik ez az összeg.apám ordibál stb. én aztmondtam hogy nem is tudom hogy kell hivni,meg hogy nem én hivtam stb...
Másnap(ma) pedig bevallottam anyámnak hogy én voltam,és nem akartam,meg hogy nem történik többé ilyesmi...
Ö mégsem szidott,nem vert csak örült hogy bevallottam.kicsit azért szomoru volt,de az apám ma hazajön 19:00-kor azaz 1óra mulva.Mondjátok el mire számitsak? reszket minden porcikám.Adjatok tanácsokat,tippeket hogyan magyarázzam ki magamat.Majd válaszban megirom hogy mi történt.
eh legjobbgyerek néven regisztráltál ,de elköltöttél 15 rugót egy ingyenes játékra. wtf?
metin 4ever
Valld be apukádnak,hogy Te voltál mond el neki azt amit anyudnak,ha megver ezért akkor szánalmas egy apuka már bocs!
Attól a telefonszámla meglesz és ki kell fizetni azzal nem ér semmit ha agyba főbe ver!
21/N
lényeg megmondod apukádnak. ha továbbra is hazudtál volna lekérik a híváslistát és azon látszik a sok emeltdíjas hívás.
amhány sms-t küldtél? mert jó sok kellhetett mire 15 rugó összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!