Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkövettem életem eddigi...

Elkövettem életem eddigi legnagyobb hibáját. Lent infó?

Figyelt kérdés

Játszottam egy számitogépes játékkal,a metin2-vel.Rendeltem sárkány érmét vezetékesröl.erre elment 15.000ft és hónap végén a számlában megjelenik ez az összeg.apám ordibál stb. én aztmondtam hogy nem is tudom hogy kell hivni,meg hogy nem én hivtam stb...

Másnap(ma) pedig bevallottam anyámnak hogy én voltam,és nem akartam,meg hogy nem történik többé ilyesmi...

Ö mégsem szidott,nem vert csak örült hogy bevallottam.kicsit azért szomoru volt,de az apám ma hazajön 19:00-kor azaz 1óra mulva.Mondjátok el mire számitsak? reszket minden porcikám.Adjatok tanácsokat,tippeket hogyan magyarázzam ki magamat.Majd válaszban megirom hogy mi történt.

2011. máj. 13. 18:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Utolsó = ma 18:19-es (megelőztek, ketten is)
2011. máj. 13. 18:23
 12/20 anonim ***** válasza:
pont úgy mond neki, ahogy az elöttem író leírta :D
2011. máj. 13. 18:24
 13/20 anonim ***** válasza:

eh legjobbgyerek néven regisztráltál ,de elköltöttél 15 rugót egy ingyenes játékra. wtf?

metin 4ever

2011. máj. 13. 18:25
 14/20 anonim ***** válasza:

Valld be apukádnak,hogy Te voltál mond el neki azt amit anyudnak,ha megver ezért akkor szánalmas egy apuka már bocs!

Attól a telefonszámla meglesz és ki kell fizetni azzal nem ér semmit ha agyba főbe ver!

21/N

2011. máj. 13. 18:34
 15/20 anonim ***** válasza:

lényeg megmondod apukádnak. ha továbbra is hazudtál volna lekérik a híváslistát és azon látszik a sok emeltdíjas hívás.

amhány sms-t küldtél? mert jó sok kellhetett mire 15 rugó összejött.

2011. máj. 13. 18:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha a hónap végén jelenik meg az összeg, akkor apád honnan tudja már most?
2011. máj. 13. 18:38
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,még élrk,és nem a szellemem üzent,nyugodjatok meg! :-) még nem jött haza apum :P
2011. máj. 13. 19:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Meg kell mondanod. Úgyis kiderül. Apudat is kellemetlen helyzetbe hozod, ha elkezd intézkedni a plusz összeg miatt és végül kiderül hogy nem tévedés, hanem te voltál.
2011. máj. 13. 19:31
 19/20 anonim ***** válasza:
No, mi történt?
2011. máj. 13. 20:21
 20/20 A kérdező kommentje:
Anyám nagyon jofej volt,és ö mondta el ugy hogy:F iad nagyon becsületes,igaz hogy nagyon rossz dolgot tett,de bevallotta.Tanult hogy többé ne vezetékeset rendelgessen.(És elmondta mi történt) Az apukám némán hallgatott.Én aztán elmentem TV-zni,bejött utánam.Fiam,ugye tudod hogy ezt a pénzt még ki kell fizetned nekem? én pedig mondtam hogy:Köszi apa hogy ilyen megértő vagy velem,és apukám elment.űűűűűűűűűűűűűberjó :D:D:D
2011. máj. 13. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!