Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jellemeznéd az ilyen...

Hogyan jellemeznéd az ilyen embert? Lusta, kényelmes vagy valami más?

Figyelt kérdés
Hónapok vagy évek alatt nem tud megtanulni használni alapvető dolgokat. Pld:mosógép,telefon,tűzhely stb. Mindég mindent megkérdez,holott már ezredjére csinálja. Ha csak a boltba megy le(2perc),úgy kiöltözik mint aki bálozni megy. Nem megy be a boltba még egy kenyérért sem,ha a gyerek vele van. Rögtön elkezd "nyígni" ha véletlenül rámegy valami a ruhájára,vagy a gyerek összekeni(14hónapos). Ha nagy ritkán süt-főz valamit rögtön megy zuhanyozni,mondván büdös olajszagú. Este lefekvéskor magára nyom egy doboz sprét. Sehová nem megy magától mindenhová kísérni kell valakinek. Két megállóra nem száll fel a buszra mondván eltéved. Egész nap úgy elvan mint a befőtt,nem csinál semmit. Elvan a keresztrejtvényeivel.
2011. máj. 13. 10:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
20%

11:55!

Igen! A lábtóra még inkább! Egyébként mi a f@szom az? :)))

Amúgy azért mertem "kötekedni", mert nem tudtam, hogy így is mondják a mindig-et. Azt hittem hogy a kérdező átvette alekosz hülyeségét. Bár akkor ezek szerint te is kötekedsz, csak velem, nem?! :)))

2011. máj. 13. 12:05
 22/30 anonim ***** válasza:

12:05

Gondolom a lábtó valami olyan mint a lábtyű. Na de, ettől függetlenül attól hogy Alekosz hogy beszél,neki is hallania kellett valahonnan. „Tod, amig nem ugyíir, hogy depy wok a uncsi fröcsid miatt” addig érdemes értékelni, hogy legalább megpróbál magyarul írni. Nem pedig olyanért cseszegetni, amihez nem is értesz. :)

2011. máj. 13. 12:16
 23/30 anonim ***** válasza:
8%

Szerinted egy óvónő mit fog ehhez a szóhoz szólni? Ha nagyvárosban nevelkedik, úgy elküldik majd a gyereket logopédushoz, mint a sicc, vagy "nem iskolaérettnek" pecsételik majd meg... Ha nagy kegyesen át is engedik, szerinted az osztálytársai nem fogják cikizni??? oh dehogy nem.

És én is azt tanácsolnám neked, hogy ne ugass bele olyan dologba amit NEM LÁTSZ ÁT teljes mértékben!

2011. máj. 13. 13:01
 24/30 anonim ***** válasza:

Az én nagymamám sem tudja rendesen használni a mosógépet, tv-t, stb. Igen, anno ment neki, akkor másik típusú volt a mosógép, kevesebb gombbal, funkcióval, de az 40 év után tönkre ment. A tv-je pedig nem volt távirányítós. A távirányítót azóta sem tudja használni. Pedig minden alkalommal megmutatom neki, leírom, hogy melyik gomb, mire való, stb.

Most kezdjem el szidni, hogy ilyen? Megöregedett, és nem fog úgy az agya.

Örülj annak, hogy leviszi a gyereket sétálni, hogy néha süt-főz. Mért zavar, ha utána fürdik? Ha nem tenné, akkor meg az zavarna, hogy büdös.

Mért baj, ha a gyerekkel nem megy be a boltba? Gyerek nélkül bemegy, akkor mi a probléma?

Nyílván nem könnyű neked, de próbáld meg a jó dolgokat nézni.

2011. máj. 13. 13:26
 25/30 A kérdező kommentje:

Sokan nem érzik át a helyzetem,de azért köszönöm a válaszokat. Egy 52éves nőről beszélünk,aki az én és a párom lakásában él,és eltartjuk. Ezek tények,és nem is ez e probléma,hanem az hogy lusta,és élősködik. Valamit valamiért. Ennyit talán elvárhatok ha etetem,és egy fillért sem ad,hogy segítsen,vagy a gyerekkel legyen!

Milyen dolog már az hogy ha valahová el kell mennem,egy teát nem főz meg a gyereknek,mert nem tudja bekapcsolni a tűzhelyet. 1,5éve lakik nálunk,és számtalanszor mutattam.

2011. máj. 13. 13:48
 26/30 A kérdező kommentje:

Gyerek nélkül sem megy a boltba. Esze ágában sincs,csak hónap elején mikor megkapta a pénzét,azon az 1napon. Havonta ha kétszer megfőz akkor már boldog vagyok.

Reggel fél 8körül kelünk,10körül leveszi a gyereket 1-1,5órára. Utána egész nap azt hallgatom hogy ő milyen fáradt.

2011. máj. 13. 13:59
 27/30 A kérdező kommentje:
leviszi"
2011. máj. 13. 14:00
 28/30 A kérdező kommentje:

Borsodból költözött hozzánk,Pesten élünk. Van még egy fia,azzal nincs jóban. Neki van 2gyereke,és ők is Pesten élnek,csak más kerületben. Arra nem képes hogy néha elmenjen megnézni az unokáit,mert nincs aki kísérje. Pedig már mondtuk neki hogy,és mivel menjen. Utoljára tavaly októberben volt,pedig alig 1óra az út.

Mikor egyszer haza kellett utaznia inkább ment a hajnalival hogy a férjem kikísérje az állomásra. Szegény így 1órával hamarabb ért a melóba. 12órázik minden nap.

2011. máj. 13. 14:14
 29/30 anonim ***** válasza:
Úgy hangzik, mint egy plázacica-feleség.
2011. máj. 13. 19:38
 30/30 anonim ***** válasza:
Kényelmes élete van ha mindent megcsináltok helyete.
2011. máj. 13. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!