Hogyan jellemeznéd az ilyen embert? Lusta, kényelmes vagy valami más?
Egyszerűen már meguntam ezt a helyzetet! És igen le lehet hurrogni,és az is lehet hogy én vagyok a szemét. Hogy lehet egy olyan emberen segíteni aki mindég valamilyen kifogással visszautasítja?! Mert elhihetitek fel lett neki ajánlva.
Egyébként anyósomról van szó,de nem ez a lényeg nem félre értendő. Ha anyám lenne akkor sem gondolnám másképp. Ő lakik velünk,havi 23.000ftot kap. Befogadtuk de már úgy érzem csak kihasznál,annyira elkényelmesedett,és annyira nem akar már csinálni semmit hogy elegem van.
Ha hazaküldeném éhen halna. Volt már hogy idegességemben mondtam hogy menjen haza,egyik fülén be a másikon ki. Ja és dolgozni is csak úgy menne el ha valaki járna utána,és a szájába adnák. Neki egésségügyis végzettsége van,és mezei takarítónőnek nem menne el.
Mond meg a párodnak, hogyha nem akarsz vele együtt élni.
Senkinek sem kötelessége mást megtűrnie a lakásban.
Ha tényleg így gondolod, mond meg neki, mert rámehet a házasságod is!
Hát tudod, tőled is agyrémet lehet kapni! A mindÉg az MINDIG!!! (lesz@rom alekoszt) Vagy ennyire nem tudsz magyarul???? Nem tűnt fel hogy a szgép aláhúzza??? Szerinted mit fog az óvónő a gyerekedhez szólni ha ezt a szót mondja majd? Vagy tán tanyasi vagy?
A többihez meg csak annyit mondanék: következetesség,mind gyereknevelés terén mint anyós terén...
Már mondtam a páromnak hogy az anyja milyen,vagy változik vagy menjen haza. Tudja hogy nekem van igazam. Nem is vitatkozik ezen,de tisztában van vele hogy az anyós egyedül ennyi pénzből nem tud megélni. Még otthon lakott nem egyszer volt hogy mi küldtünk neki haza pénzt.
Na ebből van elegem hogy eltartom/juk,és ő olyan természetesre veszi. Nem is igyekszik hogy valamit segítsen.
Nem kötelező eltartani.
Mond meg a feleségednek, ha nem akarsz vele együtt élni.
Kedves ma 11:31!
Csak tájékoztatni szeretnélek,hogy bizonyos helyeken a mindég a használatos verziója.Ahogy felénk pl a möggy...a meggy helyett..
Bocs az offért,de nagyon nehezen viselem az ilyet.Ha valaki kötekszik,legalább tájékozott legyen.
Ha találkoznál egy székellyel és azt mondaná neked,hogy lábtó, akkor is így kiakadnál?
Az anyosódról van szó?? Emberek, hogy lehet az, hogy egy nagymama ne tudja használni a mosógépet, telefont, vagy a tűzhelyet?? Minek kell annyi spray lefekvés előtt?? Eddig sem szállt fel a buszra 50-60 akárhány évében, és nem is ment sehova egyedül??? A saját gyerekeit hogy nevelte fel?
Ez az egész nonszenz. Én a kérdésben leírt dolgokat eltudom képzelni mondjuk egy huszonéves lányról, de másról biztos nem.
Szerintem játszik veled (vagy veletek). Valamit el akar érni, és szerintem tudod is mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!