Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy beszéljem meg ezt anyával?

Hogy beszéljem meg ezt anyával?

Figyelt kérdés

5 és fél hónapja együtt vagyok egy férfival,de a szüleim nem tudnak róla a korkülönbség miatt(sőt,nagyon senki nem tud róla a családi állapota miatt...:S).

De néha annyira jó lenne beszélni valakivel róla és anya mindig mondta,hogy ha bármit megszeretnék vele beszélni,akkor nyugodtan.De nem tudom,hogy erre hogy reagálna.Olyan rossz,amikor mondja,hogy "Mikor lesz már megint barátom." és ilyenkor hazudnom kell neki.

Meg ha pl. kapok valami ajándékot a páromtól és otthon kérdezi anya,hogy honnan van,akkor azt kell mondjam,hogy félretettem rá pénzt...De anya nem hülye,tudja,hogy én annyi pénzt nem tudnék félre tenni,mint amilyen értékben kapok ajándékokat.Apának ez annyira nem tűnik fel,szóval vele nincs gond...

De félek,hogy anya emiatt elítélne vagy megharagudna és elmondaná apának.Apa meg félt mindentől.

2011. máj. 12. 19:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
74%
39, tehát középkorú, akinek kapuzárási pánikja van és nagyon fiatal lányokkal kezd ki. Szép!
2011. máj. 12. 20:33
 12/30 tetris ***** válasza:
100%

Joggal tartasz attól, hogy édesanyád hogy reagálna, ha megtudná. Képzeld magad a helyébe. Te mit mondanál a saját lányodnak, ha egy nős férfivel kezdene viszonyt, aki még ráadásul jóval öregebb is nála.

Az lenne a legjobb, ha ezt a kapcsolatot azonnal abbahagynád, mert ez a kapcsolat nem vezet sehova. Ez a férfi soha nem fog elválni a kedvedért, és soha nem fog elvenni feleségül. Itt csak te fogsz lelkileg megsérülni, megy a pasas felesége-gyermekei. Ő pedig miután kiszórakozta magát veled, majd szépen kiadja az utadat. Ezt látatlanba megigérem neked.

Nem is értem, mit vársz el ettől a kapcsolattól? Értelmes, intelligens lánynak tűnsz az írásod alapján. Akkor hogy hagyhatod, hogy egy gazember így kihasználjon? Legyen már több eszed! Inkább keress olyan srácot magad mellé, aki méltó hozzád. Ez az alak nem az!!!!!!!!!!!

2011. máj. 12. 21:08
 13/30 A kérdező kommentje:

21:08

Már szakítottunk párszor,de mindig kibékülünk.Szeretem,próbáltam nem gondolni rá,de nem megy...

2011. máj. 14. 19:53
 14/30 sanyi0423 válasza:
ha nem bírod elfelejteni akkor próbáld meg azt h felejtsen el ő,akár provokáld ki nála ha más út nem marad.
2011. máj. 14. 20:41
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha nem megy az a te bajod.Az előttem lévő nagyon okosan megírta a frankót.Nem tudunk segíteni,ha ennyire odavagy érte,nyilván nem változik semmi,akármit írunk.Épp ezért fölösleges volt megkérdezned.Megy,ameddig megy,de mint mondták: nem fogja otthagyni a családját,mert megtette volna nyilván,ha akarja.Űrítésre jó a fiatal tested.Bocs ha morbid voltam,de ez a lényege végülis.........igazán sajnállak.
2011. máj. 14. 20:46
 16/30 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Pontosan úgy van, ahogy tetris írta.

Csak egy kis szórakozásra kellesz neki, akkor is ha térden állva esküszik rá hogy szeret. Persze elválni nem fog, mert a felesége családjában épp most történt tragédia, nem lehet otthagyni mert depressziós és gyógyszereket szed, és különben is csak a gyerekek miatt vannak még együtt. Ez a szokásos esti mese a szeretőknek.

2011. máj. 14. 21:48
 17/30 anonim ***** válasza:
tetrisnek szórolszóra igaza van.
2011. máj. 14. 22:02
 18/30 anonim ***** válasza:

Velem is történt már hasonló,vagyis bepróbálkoztak,az ilyeneket simán lerázom.Azt tanácsolom,hogy Te is tedd ezt.Mivel nagy a korkülönbség később úgyis ott fog hagyni,hosszabb távra nem tudtok tervezni.Később Te fogod megbánni...

17/L

2011. máj. 14. 22:11
 19/30 Elfendel ***** válasza:

Kedves kérdező,

Véleményem szerint ez a Freud óta jól ismert apakomplexus. Ami szerint a fiatal lány azért vonzódik az idősebb férfiakhoz, mert annak idején nem volt része elegendő apai szeretetben (ami a te esetedben elképzelhető, legalább is az alapján amit írtál, hogy apukád nem figyel oda rád eléggé hogy észrevegye a furcsa viselkedésedet). Szóval érdemes lenne átgondolni az apukáddal való kapcsolatodat, és természetesen neki is beszámolni erről a dologról.

Ami pedig a "párodat" illeti csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy elképzelhető hogy kapuzárási pánik a nála tapasztalható jelenség.

Én még azt tenném hozzá, hogy a ti kapcsolatotok az úgynevezett Lolita jelenség. Ha többet akarsz megtudni arról, hogy mit is gondolhat ez a férfi rólad és a kapcsolatotokról, akkor jó támpontot adhat Vladimir Nabokov: Lolita című regénye, de vigyázz vele mert nehéz olvasmány(alternatívakén javasolhatom a regény 97'-es filmadaptációját).

Összegzésképpen: Beszélj anyukáddal ás apukáddal is erről. Hidd el sokat segíthetnek. Én is mindent megbeszélek édesanyámmal. És nem csak úgy mondom, mert tényleg MINDENT megbeszélünk. Ennek okán sosem rágódom semmin. Hidd el jobb az ilyet kibeszélni, mert az ilyenekből lesz a depresszió és egyéb lelki betegségek, és szerintem azt te sem akarhatod.

Szóval dönts okosan.

2011. máj. 14. 22:31
 20/30 A kérdező kommentje:

Nem hiszem,hogy apakomplexusom lenne...Apa nem nagyon veszi észre,ha új dolgokat veszek vagy hasonlók,de félt(nagyon is...),ezért nem is akarok neki mondani semmit erről...

Meg egyébként sem vonzódom a nálam idősebbekhez(a páromon kívül),volt korombeli a barátom is.

Attól félek,ha anyának elmondom,akkor megharagszik rám vagy ideges lesz és elmondja apának,azt meg nagyon nem szeretném.

2011. máj. 14. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!