Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor, hogyan tovább?

Ilyenkor, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Szeretném kérni az elhelyezésemet egy másik családnál vagy intézetben. Ma bejelentettem otthon, hogy ezt szeretném. Erre nagyon megvert az anyám, apám még nem jött haza, de amikor felhívott, hogy otthon-e vagyok még elmondta, hogy derék szíjjal kapok ez miatt a kijelentés miatt.

Most az lenne a kérdésem, hogy hogyan tovább? Tehát szépen fogom magam, besétálok a helyi Családsegítőbe és akkor ott mit kell mondanom a recepción? És azt valahogy el lehet intézni, hogy "expressz módba" történjen az elhelyezésem, vagy valahogy úgy, hogy minél gyorsabban? Esetleg olyat lehet, hogy ne jöjjenek ki család-látogatásra? Mert van egy hugom is és nem szeretném, ha ebből bonyodalom lenne. Ja és még egy kérdés. Ha az én nevemen van egy kutya (szobakutya) és elhelyeznek egy családban akkor vihetem magammal? Mert nem szívesen hagynám itt ezekkel az idegbetegekkel....

2011. máj. 12. 17:31
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Nagyon szomorú, amiket írsz. Igazuk van az előttem szólóknak abban, hogy amint a családsegítőhöz fordulsz, lesz családlátogatás, környezettanulmány, stb. Ha ezt el akarod kerülni, talán próbálhatnál segítséget kérni az iskoládban. Pl. megkérdezhetnéd, hogy nem lakhatnál-e a kollégiumban (ha van az iskoládnak kolija).

Ezen kívül csak olyan ötletem lenne, hogy ha vannak olyan rokonaid/barátaid, akikhez odaköltözhetnél, akkor próbálj velük beszélni.

2011. máj. 12. 18:49
 22/22 anonim ***** válasza:
Bocs kérdező de ez nem így müködik, a gyámügy kimegy vizsgálodik család terápiára küldenek, ha annak hónapok után nincs eredménye keresnek egy családtagot aki magához vesz, ha ilyen nincs akkor intézet és a tesod is a kutya meg nem tudom mért fontosabb mint a tesod.
2011. máj. 12. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!