Ilyenkor hogyan tovább?
Párommal két éve együtt vagyunk, első évben minden szép és jó volt, a második év..:S
Kezdődtek a viták, nem értettünk egyet,stb stb..
Már párszor kimondtuk,hogy vége,de rájöttünk,hogy nem bírjuk ki egymás nélkül..
Tegnap aztán betelt a pohár, nagyon összekaptunk,hogy neki kell egy kis szabadság, és a barátokkal akar lenni..
Ez ellen nem lenne kifogásom,de még rám sincs ideje,nem ám,hogy a barátokkal..
Ott hagyott (délután 3kor) faképnél,hogy hagyjam békén..
Azóta semmi hír róla,telefonját kikapcsolta, nem is tudom,hogy mi van vele..
SOHA nem voltunk egymás nélkül bulizni, de lehet elment?
Vagy csak a haverjánál ihatnak?
Nagyon rossz irányba megy a gyerek,ezt tudja az anyja is,de 22éves gyerekkel mit lehet csinálni?
Teljesen idegbeteg, nem lehet hozzá szólni...
Tényleg,semmi jót nem kapok tőle..
Kikészültem teljesen,most hol lehet?
Megcsal,vagy mi? Amúgy (ha) vannak normális pillanatai,elmondja,hogy szeret, és nem tudna nélkülem lenni..
Csak nekem kevés,amennyit kapok belőle,és rossz,hogy ha van ideje,az is a haveroké...
Mit lehet tenni? Két évet elfelejteni?
Én 18 éves vagyok..első nagy szerelem..
köszönöm
szia!
Nem tudok jobbat mondani,mint azt,hogy türelem.Várd meg,hogy holnap jelentkezik-e. Aztán keresd te őt meg.
Menj át hozzá holnap,vagy holnapután,és próbálj vele beszélni,hogy most mit is akar...
A valaszt te is tudod. Nem vagy boldog csak ragaszkodsz a megszokotthoz - bocsanat!!!!!
Most nehez de neked kell dontened: huzod meg ezt a retest vagy eleg volt a hulyesegbol es egy magadhoz valo erettebb gondolkodasu tarsat keresel.
Mindannyian megszenvedjuk az elso nagy szerelmet - en evekre totalkaros voltam. De a legjobb dontest hoztam akkor amikor ugy dontottem: vege, eleg volt a langyos vizbol. A b.nom akkor azt mondta, hogy eszembe ne jusson megegyszer egy tolem butabb pasit valasztani...es hat igaza volt azert irom le neked is.
Jaj olyan gyotro napok ezek de tenyleg el kell dontened, hogyan szeretnel elni es az elet tul rovig ahoz, hogy boldogtalanok legyunk.
Hát ez a srác abszólút nem érett, ninc sfelkésülve egy hosszú kapcsolatra.
Én azt mondom, ha képes volt elmenni, hogy még hírt sem ad magáról, tedd te is azt! Pakolj össze, max hagyj neki egy cetlit, hogy ksözönöd elég volt a gyerekes viselkedésből, de nekem egy féri kell!
Aztán vagy megy könyörögni neked, vagy nem. De ha megy is, meg ne gyengülj, mert tapasztalatból mondom, pár hét és minden újra a régi lesz.
Összekészülök, és átmegyek hozzá!
Nem várok,míg kijózanodik,mert délután már nem érek rá..
megmondom neki,hogy akkor mi legyen (még én sem tudom..)
Ahogy már írták előttem is, a lelked mélyén Neked is tudnod kell, hogy ez nem működik, hiszen Te magad írtad, hogy ez Neked nem elég, és hogy még gyerek...
Sokan nem két évet, hanem tizenkettőt is eldobnak, ha azon a boldogságuk (!!!) múlik, és nem 18évesen, hanem 38...
Tehát összességében szerintem ha okosan átlátod a helyzetet, és ha ezzel a fiúval képtelenek vagytok együtt lenni boldogságban, ahogy azt írod is már az elején, akkor ideje megkeresned azt a Férfit, aki megbecsül és igazán szeret, a mostanit meg muszáj elengedned ehhez!
Sok sikert!
Teljesen bőgve olvastam az utolsó választ!!!
Köszönöm szépen!!
Vele nem lehet megoldani,hogy együtt is!
Mert ami ideje van,azt a barátokra szánja,akkor rám nem marad semmi..
Eddig ugye én kaptam a szabadidő nagy részét,de most már sajnos nem így van..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!