Ilyenkor hogyan tovább?
22 éves lány vagyok, és ma derült ki, hogy ez eddig hittel ellenben nem vagyok egyke, hanem van egy féltestvérem. Eddig nem is tudtam róla, ő másik országban él, nem itt.
A testvéremmel nincs semmi baj, aranyos, és persze ő nem tehet erről az egészről, a család 2-3 évesen látta utoljára. (Ő idősebb, mint én.)
Nekem inkább a családban ingott meg bizalmam (anyukám nem hiszem, hogy tud erről, ő elmondta volna). 22 évig képesek voltak nem elmondani, hogy van egy testvérem. Ennyire nem bízhatok már a saját családomban sem? (Hozzátenném, sosem a tipikus egyke voltam, mindig áhítoztam egy testvér iránt.)
22/L
Mintha mi se történt volna.
Tudsz jobbat?
esetleg felveheted a kapcsolatod a testvéreddel.
Mit gondolj a családodról...? Hát semmit.... Én kb. 15 éves korom óta folyamatosan tudogatok meg dolgokat a szűkebb - tágabb családról. Már én szégyenlem magam szinte, hogy ilyenek a rokonaim. Mai napig okoznak meglepetést, pedig már 25 vagyok... én ha tehetném, nem biztos, hogy ezt a családot választanám...
Hogyhogy hogyan tovább? Mik a lehetőségek? Szerintem egyenesen előre. Te nem hibáztál ebben a helyzetben. A többiek meg olyanok, amilyenek. Teljesen természetes, hogy 22 évesen, felnőttként meglátsz olyanokat, amiket eddig nem. Ebbe beletartozik annak a felismerése is, hogy a szüleid nem isteni lények, emberek ők is, vannak rossz tulajdonságaik, hibáznak is. Ez a felnőttkorral járó mellékhatás. Ettől még az élet megy tovább. Nem ez lesz az utolsó csalódásod az életben.
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!