Mit csináljunk? Fenyeget! =/
a rendőrséget hagyjátok végső esetre, próbálkozzatok azzal, hogy ne vegyétek fel a telókat, ne beszéljetek vele, kerüljétek őket, neten is és a bulikban is. ne legyetek ott, ahol ők, egy ideig.
Azért írom ezt, mert ha valaki mérges, dühös valakire, akkor bármit tesztek, olaj a tűzre, amíg ez a düh nem csitul. De csitulni fog, pár hét és a srác reméljük lehiggad, halványul benne a dolog. (Ez nem megfutamodás részetekről, hanem észerű "politika".)
HA MÉGSEM, akkor a rendőrség előtt beszéljetek egy felnőttel, tanárotokkal, stb... Valószínűleg egyszerűbb, hathatósabb módszerekkel veszi el a srácok kedvét a további balhézástól, mint a rendőrök.
Egy: Ezért nem kell fűvel fával összeállni smárolgatni kavargatni a diszkókban.
Kettő:Irány a rendőrség.
Az ominozúsok zaklatók melyik népcsoport tagjai ha megkérdezhetem?
Degenerált egy emberek vannak, komolyan...:S
Most mit fenyegetőzik ez a nyomorék? Azért, mert ő értelmileg degradált, és egy kupac lósz@réval vetekszik az IQ-ja, azért miért kell mások nyugalmát is zaklatni azzal a rokkant agyával???
És ti mind xy éves discoba járó, füvező, vagy alkoholizáló, majd mindenkibe belekötő gyökerek! Mi a tetves k.rva anyátokér' kell nektek izmozni, hogy hajjaj mekkora gyerek vagyok? Elvertek valakit, aztán már azzal rajkodtok a f@szbookon, hogy "ollé, de megőttem a gádzsit!"
Ettől nem lesz jobb életetek, de másokét viszont elb@sszátok. Nem kell mindenkit lehúzni a ti amőba szintetekre, inkább találjatok hobbyt magatoknak, vagy rántsátok fel magatokat valahová ha jót akartok tenni ennek a bolygónak. Jah, és az állati szintű "ez az én nőm, nem lehet másé" viselkedést egy jó síntér biztos ki tudja ölni belőletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!