Milyen ajándékot kaptál a szüleidtől a 18. szülinapodra?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 22:20
21/26 anonim válasza:
Emlékezetem szerint semmit, mégcsak fel sem köszöntöttek.
22/26 anonim válasza:
ááááááááááááááááá Kiss Ádám nekem is kell :DDD
23/26 anonim válasza:
arany gyűrűt. nagy becsben őrzöm:)
24/26 anonim válasza:
08:25-nek: Hidd el én is csodálkoztam, na meg nem hiszem hogy a legjobb formámat hoztam (lásd a szemhéjtus lefolyt és vérvörösre csípte a szemem:D) Deee nembaj:) Ja és hajtogatott nekem egy papírrepülőt. xD
25/26 anonim válasza:
apukámtól egy 30ezres cipőt kaptam (ő brillköves gyűrűt akart venni hogy azért mégis maradandó legyen) anyukámtól pedig az akkoriban legmenőbb (és legdrágább) telefont + sok apróságot :-)
26/26 anonim válasza:
Én bulit kaptam az összes haverral meg rengeteg piával.Tudom sokan gáznak tartják,de anyámék is ott voltak.Mondjuk ők nem tipikus szülők és miután én messzebb költöztem haverok még mindig odajárnak hozzájuk beszélgetni meg grillezni...de szerintem ez tök jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!