Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot kaptál a...

Milyen ajándékot kaptál a szüleidtől a 18. szülinapodra?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 22:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Puszit,ami többet ér mindennél.
2011. máj. 11. 22:38
 12/26 anonim ***** válasza:
73%
Semmit bar fel lettem koszontve de semmit nem kaptam. Meg a 20.ra sem. Csak szimpla felkoszontest. Igaz,hogy kulfoldon eltem akkor is es most is es tudom,hogy hogyan mennek a dolgok otthon, marmint,hogy milyen nehez mindenkinek. De azert egy email-es felkoszontesnel (ez a 20. volt) tobbet erdemeltem volna....Mondjuk egy boldog szulinapos kartyat...
2011. máj. 11. 22:39
 13/26 anonim ***** válasza:
63%
Én pénzt kaptam, amit nem tudom mire költöttem el.:DD A 18. szülinapom inkább barátnős esemény volt, nem annyira családos. Barátnőkkel viszont durván megünnepeltük. Azóta se beszélünk arról az estéről. 18/L
2011. máj. 11. 22:40
 14/26 anonim ***** válasza:
71%

Semmit és nem mondhatni hogy rossz anyagi körülmények között vagyunk de mind1:)

Mi is megünnepeltük haverokkal és azóta sem jött témába az az este tabu téma mindörökké ámen(remélem):D

2011. máj. 11. 22:43
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Semmit mert én máshogy gondolkodok a születésnappal kapcsolatosan, mint az átlagember. :)
2011. máj. 11. 22:48
 16/26 anonim ***** válasza:
43%

Azt hogy tisztességben egészségben felneveltek, kiiskoláztak.

Ez az ajándékkényszer egy hülye társadalmi csökevény.

Nálunk úgy van a családben, hogy felköszöntjük, megünnepeljük egy családi összejövetellel a jeles eseményeket mint ez is. De nem jár együtt az ajándékozással feltétlenül. Karácsony alkalmával sem az ajándékon van a hangsúly, hanem a szereteten. Összejön a család olyankor (vagy más ünnepen), közös programokat szervezünk, ez többet és mint egy muszájból vett hasznos vagy épp haszontalan holmi.

2011. máj. 11. 22:53
 17/26 anonim ***** válasza:
78%
Könyveket, ruhákat... semmi komolyabbat, de nem is kellett :).
2011. máj. 11. 22:54
 18/26 anonim ***** válasza:
73%

Úgy különösebb dolgot nem (nem vágyok semmi ilyesmire). De előtte voltunk hivatalosak egy Dumaszínházas estére. És elintézték, hogy Kiss Ádám adja oda nekem a tortámat:D:):) A vendégek meg nekem tapsoltak:) Annyit sírtam utána, hogy teljesen lejött a szemsminkem és nem láttam semmit se mert mind belefolyt a szemembe:D:D:D

Nem számítottam rá az tuti:D

2011. máj. 11. 23:26
 19/26 anonim ***** válasza:
78%

Biztos sok kis szir-szart, azokra nem emlékszem.

Amire emlékszem, hogy Anyu odaadta nekem a nagymamám gyűrűjét, amit még Anyu kapott a nagyitól a 18. szülinapjára.

2011. máj. 11. 23:28
 20/26 anonim ***** válasza:
50%
Pénzt.
2011. máj. 11. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!