Milyen ajándékot kaptál a szüleidtől a 18. szülinapodra?
Semmit és nem mondhatni hogy rossz anyagi körülmények között vagyunk de mind1:)
Mi is megünnepeltük haverokkal és azóta sem jött témába az az este tabu téma mindörökké ámen(remélem):D
Azt hogy tisztességben egészségben felneveltek, kiiskoláztak.
Ez az ajándékkényszer egy hülye társadalmi csökevény.
Nálunk úgy van a családben, hogy felköszöntjük, megünnepeljük egy családi összejövetellel a jeles eseményeket mint ez is. De nem jár együtt az ajándékozással feltétlenül. Karácsony alkalmával sem az ajándékon van a hangsúly, hanem a szereteten. Összejön a család olyankor (vagy más ünnepen), közös programokat szervezünk, ez többet és mint egy muszájból vett hasznos vagy épp haszontalan holmi.
Úgy különösebb dolgot nem (nem vágyok semmi ilyesmire). De előtte voltunk hivatalosak egy Dumaszínházas estére. És elintézték, hogy Kiss Ádám adja oda nekem a tortámat:D:):) A vendégek meg nekem tapsoltak:) Annyit sírtam utána, hogy teljesen lejött a szemsminkem és nem láttam semmit se mert mind belefolyt a szemembe:D:D:D
Nem számítottam rá az tuti:D
Biztos sok kis szir-szart, azokra nem emlékszem.
Amire emlékszem, hogy Anyu odaadta nekem a nagymamám gyűrűjét, amit még Anyu kapott a nagyitól a 18. szülinapjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!