Együtt élek a párommal és a mamájával. Iszonyatosan nehéz. Babusgatja a 22éves kisfiát. Mindent megcsinál neki, és én persze bele se szólhatok. Akármit csinálok mindenbe beleszól. Együtt akarok vele lenni mama nélkül, de ez lehetetlen. Mit tegyek?
A párom még élvezi is szerintem hogy megy a vita"érte"
Segítség!
Vagy megszoksz, vagy megszoksz! Nem fog valtozni a helyzet sajnos, koltozzetek el, de gondolom nem tudtok, ezert eltek egyutt. Gyereket oda nem tudsz majd szulni, mindenkepp mennetek kell addigra. De meg nagyon fiatalok vagytok, en kimennek kulfoldre dolgozni, penzt keresni, lakasra gyujteni.
A mama nyilvan imadja az unokajat, a ffi-ak imadjak, hogy kiszolgaljak oket, sot ez a termeszetes, ezt el is varjak. Es hat az o vere, az o mamaja. Ha a te mamad lenne ugyanilyen, gondolom nem lenne baj. De mivel nem a te mamad, igy duplan zavaro. Elhiszem, megertelek. De nektek, fiataloknak kell lepnetek. Menjetek alberletbe, vagy kulfoldre!
Ez elég nehéz, főleg ha a párodnak még tetszik is:-(
Szerintem bármit szólsz, te járnál "rosszul", mert ahogyan írod a párod még élvezni is, ha menne érte a vita:-(
Viszont azért mindent mégsem szabad lenyelned! Nyugodtan mond el szépen a véleményed, amikor te csinálsz valamit, és pont beleszól.Ha megérzi rajtad, hogy bizony határozott vagy, akkor szerintem vissza vesz a dologból.
De szerintem erre az lesz az igazi megoldás, ha külön mentek.
Köszönöm a válaszokat.Igaz is.
Soha nem tudok elmenni,hiszen a mama egyedül van.
És ez a párom háza.
Ő azt mondta nem mozdul el a házából,igaz.
De akkor is.Gyerek áhhh,nem lehetne ide.
El akartunk költözni,és persze én egyből felvetettem hogy költözzünk két külön lakásba,de egymás mellé,és akkor mindenkinek jó lesz.
Azt mondta hogy elég nekünk 2szoba,mert majd ő ellesz a gyerekkel.Öhhh,király!Gondolhatjátok mit mondtam magamban...:(
Szóval a konyha nekem tabu,pedig szeretnék kicsit önállósodni,de elvagyok nyomva...Szeretném a saját páromat kiszolgálni,mosni rá...stb
Nem akarok a mama árnyékában élni:(
Már azon is gondolkoztam hogy ha ezt szeretné akkor válasszon!!!Elég durva de megint csak én szívok ebben az egészben,nem más!
Gondolom sokaknak ismerős!:(
Na ezt nem értem:)
Lehet hogy én vagyok a...:)
Amúgy eddig imádtam,de kezdem nagyon megutálni,pedig nem akarom,hiszen szinte az egész életemet vele kell leélnem,akaratlanul:(
Hogyan oldjam meg?
Fogalmam sincs...
És ha lesz baba,majd ő lesz az anyja helyettem is?Neee
Nem lesz ez így jó...
Olyan dolgokat csinál,hogy eldurran az agyam.
Komolyan mondom hogy a legegyszerűbb dolgot sem tudom egyedül megcsinálni,Mögöttem áll és lesi minden mozdulatomat,és persze a száját sem hagyja csukva...
Ha meg idegemben csapkodok,akkor meg elkezd vele ordibálni,hogy húzzak haza,közben meg én nem vele vagyok hanem a párommal.
Akivel tökéletesen megvagyunk.
Néha meg olyan érzésem van mintha uszitgatna egymás ellen:(
Hát egy biztos, oda ne szülj babát. Próbálj meg leülni a pároddal és elmondani neki azt amit itt nekünk leírtál.
Valamit ki kellene találnotok, mert sajnos ha ez így megy tovább, a kapcsolatod a pároddal idővel meg fog romlani.
Nem szabad engedni, hogy a mama ennyire beleszóljon a dolgaitokba, szerintem nem szabad ráhagynod!
Nagyon gondold át, hogy hogyan tovább, mert ha maradtok, jóra ne számíts!
Az is kiderül most, hogy a párod mennyire képes áldozatot hozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!