Mit gondolsz az olyan szülőről, aki csak úgy megengedi a gyerekének, hogy ne menjen iskolába?
fáradt vagy és nem tudsz felkelni? pff én 5kor kelek :) Bárcsak igazolnák minden nap az első órát, hogy legalább egy órával többet aludhassak.. :D
Amúgy nekem nem nagyon igazolnak, amikor beteg voltam akkor is elküldtek iskolába..Szóval azt gondolom az ilyen szülőkről, hogy áldás a gyereknek.
ha csak úgy, tehát nincs különösebb oka, akkor azt, hogy igen rövidlátó ember. aztán majd ha a gyereke semmi felelősségérzetet nem tanul, pisloghat. pofám nem lett volna anyámtól ilyet kérni.
29/N
"fáradt vagy és nem tudsz felkelni? pff én 5kor kelek :) "
Jó neked, mert én 4:20-kor.
szerintem ennyi kell a jó szülő-gyerek kapcsolathoz.
évente 2-3 lógás 1-2 napra még belefér. én is kértem ilyet, de a végén már inkább bementem suliba, mert unatkoztam otthon :D doga meg ilyesmi miatt sosem lógtam, mert levágós lett volna, és tanárok utána pikkeltek volna még jobban.
ha a szülő még idejében megértetni a gyerekkel, h nem neki, hanem magának tanul, akkor nem lógós semmirekellő lesz.
"Jó neked, mert én 4:20-kor."
Én nyertem: 3:05!
Jóóó, azért remélem azért vannak itt olyanok, akik azért még rendesen kitudják pihenni magukat!
u.i.: Köszönöm az értelmes hozzászólásokat, sokat segítettetek.
"Én nyertem: 3:05"
Ja, de gondolom nem 17 éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!