Melóhelyen mit tegyek, hogy ne játszanak velem a nők?
Férfi vagyok, első irodai munkám, szinte csak női munkatársaim vannak egy-két kivétellel. Közvetlen felettesem is nő, ő felette egy férfi áll (aki egyben felettem is), de ő ritkán szól bármiért is.
Viszont a női munkatársak, ki kell hogy mondjam, de egyre szemtelenebbek. Szóviccekel szórakoznak, kifordítják a szavaimat, úgy állítanak be, hogy "na ezt se tudod", "na ehhez a géphez se értesz, te is műszaki zseni vagy", stb.
Szeretek itt dolgozni, nem akarok elmenni innen, de félek, hogy egyszer én is majd visszaszólok, csak úgy poénosan, ahogy ők szoktak (vagy legalább is ők annak gondolják viccelődésüket velem), de akkor talán még jobban fogják csinálni utána már. :(
Szerencsére magánéletemre még nem szálltak rá, de szerintem ők is tudják, hogy nincs barátnőm, nincs rámírva de nem ma kerültem ide.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Pihentek válaszát nem várom!
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
Az intelligencia megcsillant nálad úgy látom. Ennyit is érsz, mint egy magzat a méhben, ami éppen elvetél. ;)
Mondd nekik: Kapjátok be a f@szom!
Idióta pics@'k!
"A kérdező kommentje:
2-3 napja tart és nem mindenki részéről, de már egyre többen, először csak egy valaki csinálta, de ő még ki is jelentette, hogy "szívom a véred". Átlagban harmincöt évesek, természetesen van fiatalabb és idősebb is annál."
Erre a válasz, amin tökéletesen és végérvényesen felháborodna: "szívd inkább valami más testrészem"
Garantálom, többé szóba sem áll veled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!