Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melóhelyen mit tegyek, hogy...

Melóhelyen mit tegyek, hogy ne játszanak velem a nők?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, első irodai munkám, szinte csak női munkatársaim vannak egy-két kivétellel. Közvetlen felettesem is nő, ő felette egy férfi áll (aki egyben felettem is), de ő ritkán szól bármiért is.

Viszont a női munkatársak, ki kell hogy mondjam, de egyre szemtelenebbek. Szóviccekel szórakoznak, kifordítják a szavaimat, úgy állítanak be, hogy "na ezt se tudod", "na ehhez a géphez se értesz, te is műszaki zseni vagy", stb.

Szeretek itt dolgozni, nem akarok elmenni innen, de félek, hogy egyszer én is majd visszaszólok, csak úgy poénosan, ahogy ők szoktak (vagy legalább is ők annak gondolják viccelődésüket velem), de akkor talán még jobban fogják csinálni utána már. :(

Szerencsére magánéletemre még nem szálltak rá, de szerintem ők is tudják, hogy nincs barátnőm, nincs rámírva de nem ma kerültem ide.

Valaki volt már hasonló helyzetben? Pihentek válaszát nem várom!

2011. máj. 10. 14:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9%
Félsz a nőktől te balf@sz?
2011. máj. 12. 16:44
 12/20 anonim ***** válasza:
9%
Szűz vagy még mi?! xd
2011. máj. 12. 16:45
 13/20 A kérdező kommentje:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

Az intelligencia megcsillant nálad úgy látom. Ennyit is érsz, mint egy magzat a méhben, ami éppen elvetél. ;)

2011. máj. 13. 10:39
 14/20 wiWell ***** válasza:
88%
Szólj vissza te is viccesen, lehethogy megsértodnek, de ne hagyd magad semmiképp nehogy még jobban eldurvuljanak. Felém is irányultak hasonló beszólások, de én elintéztem egy "Mester! Taníts engem és halálomig hu leszek hozzád." felkiáltással vagy valami hasonlóval. Remélem azért jól érzed magad a munkahelyeden, és hamarosan abbamarad a piszkálás.
2011. dec. 1. 20:34
 15/20 anonim ***** válasza:
Te vagy az új fiú, tetszik nekik, hogy még nem mersz visszaszólni, ne hagyd magad! Az én páromat is piszkálták, ő 30 éves, de néhány visszaszólás után békén hagyták. Bár az ő ujján gyűrű is van. Lehet, hogy tetszel valamelyiknek.
2011. dec. 1. 21:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez még így fél év távlatában is tart, hogy kiemelted a kérdésed? Nem léptél? Alapvetően szerintem nem igazán gondolják ők azt, hogy téged ez zavar. Sok nő között egy férfi, igazán rá lehet rászállni és csipkelődni. Ez női szokás. Vagy te is csipkelődj vissza vagy mondd meg nekik (vagy a legdurvábbnak), hogy te nem vagy vevő a humorukra, vegyenek vissza. Persze korrekten, nem bunkón, mert ha továbbra is ott szeretnél dolgozni és jó légkört akarsz, akkor normálisan kell lereagálni ezt.
2011. dec. 1. 21:24
 17/20 anonim ***** válasza:
55%

Mondd nekik: Kapjátok be a f@szom!

Idióta pics@'k!

2011. dec. 1. 22:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Vonzónak tartanak, azért ugratnak. Próbálnak poénosnak tűnni. Ne légy már ennyire fatökű! Élcelődj velük te is, vágj vissza valami frappáns válasszal, flörtölj, érezd jól magad, örülj neki, hogy nem csak a munkáról szól napod!
2011. dec. 1. 23:26
 19/20 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

2-3 napja tart és nem mindenki részéről, de már egyre többen, először csak egy valaki csinálta, de ő még ki is jelentette, hogy "szívom a véred". Átlagban harmincöt évesek, természetesen van fiatalabb és idősebb is annál."

Erre a válasz, amin tökéletesen és végérvényesen felháborodna: "szívd inkább valami más testrészem"

Garantálom, többé szóba sem áll veled. :)

2011. dec. 2. 01:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Az van, hogy viszket nekik...
2011. dec. 2. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!