Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi létemre szeretek nagyon rövid shortokat viselni. Miért kifogásolják ezt a melóhelyen? (Nyár van. )
Mert ott más viselet az előírás?
Nem tudom. Én nem kifogásolnám. :D
Szerintem nem elhanyagolható a kérdés szempontjából, hogy hány éves vagy, meg milyen a testalkatod...
Amúgy én se bírom a férfiakon a túl-rövid shortokat, szerintem férfiatlan, de ez egyéni vélemény :)
Ha a munkahelyeden nem kell idegen emberekkel találkoznod, vagy kommunikálnod másokkal, akkor szerintem az van rajtad, ami neked tetszik és kényelmes. Ha csak nincs valami szabály, ami ellent mond ennek.
Szerintem mosdóban öltözz át, akkor nem lehet probléma belőle. Tehát munkahelyen hosszú, amikor kimész az utcára akkor rövid.
Macerás, de a munkáltatók zöme nem csípi a rövidnadrágot. Viszont az is igaz, hogy az utcán vagy a buszon meg meggyulladni a hosszúban.
Volt nekem is olyan munkám, hogy polgármesteri hivatalokba jártam bringával, akkor mindig bent volt a hosszú a táskában.
Szóval röviden: átöltözés, nehogy kirúgjanak emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!