Táppénzcsalnék a melóhelyen, miképpen?
Én az igazat mondtam mindig neki.
"-doktornő! Kérem írjon ki,mert pihennem kell..Egyszerűen képtelen vagyok most dolgozni amikor bent őrült állapotok vannak.
-1 hét elég lesz???"
Ha elfogad borítékot egy kis pénzel,akkor nyert ügyed van.
nekem pénz nélkül is megcsinálta a doki.
tanulnom kellett,úgy meg nem tudtam,hogy 5ig dolgoztam
Imádlak kolopele, nagyon!
Az én főnököm is egybrutális ember volt, amíg ott dolgoztam.. A mai napig olyan, ahogy mesélik az ex munkatársak.. Én is ezért jöttem el, vagyis a "nagy" szám miatt küldött el. Fájt neki, hogy nem hagyom magam.
Kérdező, menj el nyugodtan dokihoz. Mennyire vagy jóban vele? Lehetsz vele őszinte is, ha jó a kapcsolatod vele. Ha nem, mond, hogy hasmars és hányás van, szarul vagy. Egy kis lázzal is megspékelve. Ezt aligha tudja leellenőrizni.
Egyesek úgy csinálják mintha sosem mentek volna betegszabira úgy hogy nem voltak betegek.Azon meg jót nevettem,hogy beszéljen a főnökével..A kérdező ha tehette volna már beszélt volna.SŐT.Ha örömmel menne dolgozni akkor eszébe sem jutna ilyen táppénz..
Kedves kérdező.Ismeretlenül,amikor nem ismerjük a másikat azt mond vagy ír az ember amit akar.
"Messziről jött ember azt mond amit akar" Nagyon is találó itt ez a mondás..(akinek nem inge nem veszi magára)
Nyugodtan menj el a dokihoz.Nem te vagy az első és utolsó aki elmegy ilyen ürüggyel táppénzre.
Ha nem mered megmondani a dokinak az igazat,vagy nem lekenhető akkor mond azt hogy egész éjjel megy a hasad,és borzalmasan fáj a fejed..Szinte mozogni sem tudsz a fejfásától.Vagy hivatkozz az iszonyatos derékfájdalmadra.
Jó pár kollégám ezekkel a tünetekkel megy táppénzre amikor már totál ki van készülve a főnöktől..
ma 08:07
Egy normális társadalomban nem csinálják úgy a főnökök,hogy a dolgozó ne érezze jól magát.Sok helyen szándékosan,minden ok nélkül piszkálják,és megnehezítik az ember munkáját,hogy ne örömmel járjon be.
Nagyon sok helyen eljátsszák a nyuszika viccet..
-ha van sapkád azért vagy rossz
-ha nincs sapkád azért...
"Sok helyen szándékosan,minden ok nélkül piszkálják,és megnehezítik az ember munkáját,hogy ne örömmel járjon be. "
Lehet, de az nem csalás. Ennyi.
Elkeserítő, hogy az ilyen táppénzcsalást ennyien támogatják ebben az országban!
Az ilyen szemét emberek milliárdokat lopnak ki a társadalombiztosítás kasszájából, amikor a nővérek béremelésére nincs pénz, és műtéteket halasztanak el pénzhiány miatt!
Nem tartom többre az ilyeneket az utcai zsebtolvajoknál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!