Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melóhelyen mit tegyek, hogy...

Melóhelyen mit tegyek, hogy ne játszanak velem a nők?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, első irodai munkám, szinte csak női munkatársaim vannak egy-két kivétellel. Közvetlen felettesem is nő, ő felette egy férfi áll (aki egyben felettem is), de ő ritkán szól bármiért is.

Viszont a női munkatársak, ki kell hogy mondjam, de egyre szemtelenebbek. Szóviccekel szórakoznak, kifordítják a szavaimat, úgy állítanak be, hogy "na ezt se tudod", "na ehhez a géphez se értesz, te is műszaki zseni vagy", stb.

Szeretek itt dolgozni, nem akarok elmenni innen, de félek, hogy egyszer én is majd visszaszólok, csak úgy poénosan, ahogy ők szoktak (vagy legalább is ők annak gondolják viccelődésüket velem), de akkor talán még jobban fogják csinálni utána már. :(

Szerencsére magánéletemre még nem szálltak rá, de szerintem ők is tudják, hogy nincs barátnőm, nincs rámírva de nem ma kerültem ide.

Valaki volt már hasonló helyzetben? Pihentek válaszát nem várom!

2011. máj. 10. 14:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Én szégyellem most hogy nő vagyok, komolyan nem értem mit kell szívózni a másikkal..Nem hittem volna hogy valaha ezt mondom, de Te vagy a férfi, mutasd meg hogy nem beszélhetnek veled így a nők! Nem állnak feletted semmivel, még ha magasabb posztban is vagy. Állj ki magadért, és szólj vissza ha kell, de persze úgy hogy a végén ne a kirúgás veszélyeztessen.

hajrá!

2011. máj. 10. 14:48
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Mióta tart ez?

Csak mert minden csoda 3 napig tart,majd megunják..jön más, akivel heccelődhetnek. Ha meg nem, akkor hagyd rájuk, vagy vágj vissza.

Üdv!

2011. máj. 10. 14:48
 3/20 anonim ***** válasza:
84%

Minden munkahelyen viccelődnek,csípkelődnek.

Nem csak a nők a férfiak is. Ez vicc,játék.

Szólj vissza te is.

2011. máj. 10. 14:54
 4/20 anonim ***** válasza:
39%
Mostanság a nők azt hiszik mindent megtehetnek csak azért mert ők nők,azátn csodálkoznak ha kapnak a pofájukra.
2011. máj. 10. 14:55
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kellene hagynod.Főleg ha már zavar.

Finoman,de érthetően add a tudtukra,hogy ez neked nem esik jól és zavar.Felnőtt nők,talán meg is értik.

2011. máj. 10. 14:56
 6/20 anonim ***** válasza:

"Mostanság a nők azt hiszik mindent megtehetnek csak azért mert ők nők,azátn csodálkoznak ha kapnak a pofájukra."

Ja ja, kisapám, aztán meg csodálkozol, h mindenhonnan kirúgnak.

2011. máj. 10. 16:33
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük, vedd te is poénosra a figurát
2011. máj. 10. 16:33
 8/20 anonim ***** válasza:
31%
Jaja ja csak az baj kedves 68 %-os hogy én is nő vagyok.Úgy hogy inkább a kisanyám megnevezést kérném.
2011. máj. 10. 16:35
 9/20 anonim ***** válasza:
30%

Keresd meg a legérzékenyebb (és általában a legcsípősebb :P) nőt, és mikor ilyeneket beszól neked, akkor hívd félre, és mondd azt, mennyire hálás vagy, amiért ő ilyen türelemmel megmutatja neked, amit még nem tudsz. Magyarul: kenyerezd le köszönettel, legközelebb már másképp fog reagálni ;-)

A szóvicceket meg érteni és alkalmazni kell, nevess velük :)

2011. máj. 10. 17:07
 10/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de tényleg!

Az van, hogy én értem a viccet, csak azt nem szeretem, ha én vagyok a vicc tárgya.

Egyesek komolyan azt hiszik, hogy bármit mondhatnak a másiknak, nálam egyszer meg úgy is elszakad a cérna ha sokáig ez lesz még és olyat szólok, hogy mindenki néz majd csak. :D

2-3 napja tart és nem mindenki részéről, de már egyre többen, először csak egy valaki csinálta, de ő még ki is jelentette, hogy "szívom a véred". Átlagban harmincöt évesek, természetesen van fiatalabb és idősebb is annál.

2011. máj. 10. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!