Segítség, mit tegyünk? A babavállalással kapcsolatban nem tudunk közös nevezőre jutni! Szakítás az egyetlen megoldás?
""egy gyerek erejéig meggondoljam magam" lehet meggondolod, de gy későbbi vita folytán előfog jönni, hogy "Te akartál gyereket Én nem" stb.... ezek után jó, hogy azt fogja gondolni a férfi, hogy Te nem szereted a gyereked, csak azért szültél Neki, hogy el ne veszítsd."
Sejtettem, hogy ebbe bele fogtok kötni, de én ezt úgy értettem, hogy én jelenleg inkább ahhoz a véleményhez húzok, hogy "egyszer szeretnék, de nem most" azaz nem jelentem ki olyan kategorikusan, hogy SOHA nem akarok gyereket. Nyilván nem vagyok hülye, hogy csak más kedvéért szüljek! Annál az egy kicsit több szenvedés, nyilván kell, hogy én is vágyjak gyerekre. De egyszerűen ez egy nem mindennapos téma köztünk, szeretjük egymást, remek a kapcsolat, ezért úgy vagyunk vele, hogy a későbbiekben is közös nevezőre jutunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!