Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség, mit tegyünk? A...

Segítség, mit tegyünk? A babavállalással kapcsolatban nem tudunk közös nevezőre jutni! Szakítás az egyetlen megoldás?

Figyelt kérdés
Én nem szeretnék babát, sem most, sem később (25N), párom viszont(28F) nagyon szeretne. És ez csak most derült ki! Én nem is gondoltam volna hogy ő szeretne, sose mondta, azt viszont tudja egy ideje hogy én nem szeretnék. Mit csináljunk? Megszakadna a szívem ha ott kéne hagynom ,nagyon szeretem. De gyereket nem szeretnék, iylen tanácsot nem is kérek.
2011. máj. 10. 10:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%
Ne hallgass a sok okosra akik szerint nem fog műkődni a kacsolatotok.Nálunk is ugyanez volt, a férjem szeretett volna,én egyáltalán nem,de ahhoz képest 9 éve együtt vagyunk.Az esküvőnk előtt megkérdeztem,hogy el tudja-e fogadni a döntésemet,mire azt felelte,hogy fontosabb vagyok neki mint egy meg sem született gyerek.A férfiak nem játsszák túl a szerepüket a gyerekvállalás terén,simán elvannak kölkök nélkül is.
2011. máj. 10. 11:16
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hülyeség emiatt az egyik félnek nyelnie.

"egy gyerek erejéig meggondoljam magam" lehet meggondolod, de gy későbbi vita folytán előfog jönni, hogy "Te akartál gyereket Én nem" stb.... ezek után jó, hogy azt fogja gondolni a férfi, hogy Te nem szereted a gyereked, csak azért szültél Neki, hogy el ne veszítsd. Na majd az fog pontot tenni a kapcsolat végére. De ezt mindenki maga dönti el, csak ezzel elrontja annak az embernek az egész hátralévő életét akit elvileg és talán gyakorlatilag is szeret/et, meg a sajátját is.

Ha Én szüli fogok akkor azért fogok mert mind ketten akarjuk a babát és nem csak a másik kedvéért.

2011. máj. 10. 11:19
 13/25 anonim ***** válasza:
72%

Az,hogy téged jobban szeret, nem jelenti,hogy nem vágyik rá. Honnan tudod, hogy mi fordul meg a fejében, amikor elmegy mellette egy apuka nyakában a kisfiával!

Lehet,hogy te olyan férfiakkal találkoztál, akiknek nem fontos a "kölök", de én is megkérdeztem a férjem anno. Azt mondta el sem tudná képzelni az életét gyerek nélkül!

2011. máj. 10. 11:20
 14/25 anonim ***** válasza:
74%

11:16

És mi lesz ha 10-15 év múlva megbánja? És téged okol, hogy tönkretetted az életét? És mondjuk lelép egy csajjal, aki hajlandó neki gyereket szülni?

2011. máj. 10. 11:22
 15/25 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy, minden férfi akar gyereket, csak ki előbb ki utóbb. És biztos vagyok benne, hogy később a férfi megfogja bánni, hogy olyan Nőt választott maga mellé aki nem akar gyereket, és ez neki mindig is fog hiányozni, csak valaki bevallja a nőnek, valaki nem, de titkon mindig is akarni fog. És lehet lesz is Neki, csak mástól!
2011. máj. 10. 11:24
 16/25 anonim ***** válasza:
55%

11:24

Egész biztos vagy benne, hogy amikor az összes létező férfit megkérdezted, nem hagytál ki egyet sem?

2011. máj. 10. 11:38
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szakítanotok kell, Ti nem vagytok egy pár, egy ilyen kapcsolatban az egyik fél mindenképpen vesztes; egy jó párkapcsolat pedig arról ismerszik meg, hogy mindkét fél több lesz általa. Ennél fontosabb kérdés pedig a közös jövőtöket illetően nem is lehet. Vannak akik megalkusznak, és vannak olyanok is, akik életük végéig benne maradnak egy rossz párkapcsolatban. Ezt mind elhiszem, nem kétlem, láttam ilyet magam is. Ha jól értem, azonban a kérdés nem ez volt, hanem az, hogy mi a helyes? Ha pedig semmi esély arra, a jövőben a felek álláspontja közeledne, akkor valóban az egyetlen helyes és tisztességes megoldás. Megadni a másiknak a lehetőséget, hogy olyan párt találjon, akivel az álmai teljesülhetnek. Ha erre nem vagyok képes, akkor még az is felmerülhet, hogy kit is szeretek valóban? Szeretem-e azt, akitől elveszem az álmát, mert fontosabb nekem az, hogy együtt legyünk? (Az én fogalmaim szerint ebben az esetben én saját magamat szeretem, nem a másik embert. Ha a másik embert szeretem, akkor elengedem. Volt már ilyen döntési helyzet az életemben, sejtem, mennyire nehéz lehet most Neked. Sajnálom.)
2011. máj. 10. 11:45
 18/25 anonim ***** válasza:
42%
11:38 ja, hogy Te egy megkeseredett nő (kisbetűkkel) vagy akit megcsalt a férje? Mert kb az írásodból ez jön le. Vagy a másik változat, hogy Te sem akarsz gyereket, de a férjed igen, de végül nem mentél bele és elvált tőled?
2011. máj. 10. 11:54
 19/25 anonim ***** válasza:
62%

11:22

Tudod én nem vagyok egy önbizalomhiányos kis szerencsétlenség,aki attól retteg,hogy elhagyja a férje.Szeretjük egymást,egymásnak lettünk teremtve.Ja,és 17 évvel idősebb nálam,gondolod,hogy 10-15 év múlva szülni fog neki egy kb. 30 évvel fiatalabb nő?

2011. máj. 10. 12:05
 20/25 anonim ***** válasza:
44%

11:54

Az összes létező pontban mellélőttél.

Ellenben te akkor tényleg minden férfit egyesével végigkérdeztél, ha tudod, hogy MINDEN férfi akar gyereket. Értem. Nagy meló lehetett.

Sajnálom, hogy kételkedtem benne, és ezért szerinted már csak kisbetűs nő vagyok. Én kérek elnézést.

2011. máj. 10. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!