Segítség, mit tegyünk? A babavállalással kapcsolatban nem tudunk közös nevezőre jutni! Szakítás az egyetlen megoldás?
Szerintem hülyeség emiatt az egyik félnek nyelnie.
"egy gyerek erejéig meggondoljam magam" lehet meggondolod, de gy későbbi vita folytán előfog jönni, hogy "Te akartál gyereket Én nem" stb.... ezek után jó, hogy azt fogja gondolni a férfi, hogy Te nem szereted a gyereked, csak azért szültél Neki, hogy el ne veszítsd. Na majd az fog pontot tenni a kapcsolat végére. De ezt mindenki maga dönti el, csak ezzel elrontja annak az embernek az egész hátralévő életét akit elvileg és talán gyakorlatilag is szeret/et, meg a sajátját is.
Ha Én szüli fogok akkor azért fogok mert mind ketten akarjuk a babát és nem csak a másik kedvéért.
Az,hogy téged jobban szeret, nem jelenti,hogy nem vágyik rá. Honnan tudod, hogy mi fordul meg a fejében, amikor elmegy mellette egy apuka nyakában a kisfiával!
Lehet,hogy te olyan férfiakkal találkoztál, akiknek nem fontos a "kölök", de én is megkérdeztem a férjem anno. Azt mondta el sem tudná képzelni az életét gyerek nélkül!
11:16
És mi lesz ha 10-15 év múlva megbánja? És téged okol, hogy tönkretetted az életét? És mondjuk lelép egy csajjal, aki hajlandó neki gyereket szülni?
11:24
Egész biztos vagy benne, hogy amikor az összes létező férfit megkérdezted, nem hagytál ki egyet sem?
11:22
Tudod én nem vagyok egy önbizalomhiányos kis szerencsétlenség,aki attól retteg,hogy elhagyja a férje.Szeretjük egymást,egymásnak lettünk teremtve.Ja,és 17 évvel idősebb nálam,gondolod,hogy 10-15 év múlva szülni fog neki egy kb. 30 évvel fiatalabb nő?
11:54
Az összes létező pontban mellélőttél.
Ellenben te akkor tényleg minden férfit egyesével végigkérdeztél, ha tudod, hogy MINDEN férfi akar gyereket. Értem. Nagy meló lehetett.
Sajnálom, hogy kételkedtem benne, és ezért szerinted már csak kisbetűs nő vagyok. Én kérek elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!