Mivel töltsem az időm meló közben ha nincs dolgom?
Olyan a munkám,hogy 8 órából sokszor 6 órát nem tudok mit csinálni.Gép előtt ülök egész nap.
Ide járok fel sokat,meg olvasgatok mindenfélét,de egyre unalmasabb.
A teaspecialitásaim már tökéletesek,az internetet már kiolvastam,több könyvet is elolvastam (pdf formátum,látványosan azért nem lehet,még akkor sem ha a munkám tökéletesen kész),kigyűjtögettem hogy a következő 50 évben melyik recepteket kellene megcsinálni.
Az angol tudásom lehetne feljebb vinni,de arra még nem tutam rávenni magam.
A "kérj több munkát" nem jó,mert nem lehet.
Ötlet?
Borzalmasan irigylem a problémáidat... Én vinnék könyvet és azt olvasnám. Vagy PSP.
Nekem is kéne ilyen munkahely...És egyébként mi a munkaköröd?
itt 10 hónapja vagyok,multi,mérnökség,előtte másik helyen 2 évig recepciósként 12 órából 2x1 óra volt a munka
itt is akad olyan hogy rögtön kell valami,és akkor túlórázhatok is,de ez ritka
a linket köszönöm:)
a "kiolvastam" arra éertendő,hogy már ami érdekelt mindent láttam,könyvet detto,meg már unalmas állandóan olvasni,pedig régen,amikor kevés időm volt rá,akkor minden szabadidőm netbújással,könyvolvasással ment el
09:59-es és 10:07-es vagyok
Órabérben dolgozom,de olyan munkahelyem van,ahol nem igazán kell túlóráznom.de unatkozni nem szeretek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!