Én gondolom rosszul? (lent)
20:52
Azt amit irtál abbol teljesen jol rávilágitotttál egy dologra amit én eddig nem láttam.Ha mi "különállo","független"pár lennénk tényleg nem lenne gond, de ez itt a baj, hogy hiába vagyok én különállo kettönk közül, ha ő sajnos függ a nővérétől!:( ja és ráadásul a szülök előbb segitik a kedves növérkét anyagi szempontbol is mint mindket, mert ő a rangidős! Hát ennyi! Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!
nem értem a kérdést egyáltalán. miért lenne nektek elsőbbségetek? miért lenne a nővérééknek elsőbbsége? mi az hogy valakinek elsőbbsége van? a házasodási szándékot szerintem kettőtökön kívül semmi nem kéne hogy befolyásolja.
ha valaki házasodni akar bejelenti. kész. eszembe nem jutna rosszalni, ha a hugomnak lenne előbb eljegyzése/esküvője mint nekem. szóval abszolút túlreagálod.
Sok értelmetlen pontja van ennek a kérdésnek.
Az eljegyzés két ember dolga,a fiúé és a lányé,a szülőknek nincs köze hozzá.Eljegyzési ebédet tartani nem csak a fiús szülők dolga,a te családod is ugyanúgy tarthat,ha a fiú szüleinek most nincs rá anyagi kerete.De egyáltalán nem feltétele az eljegyzésnek az ebéd.Ezt kettesben is meg lehet tenni,ha a fiú valóban nősülni akar.Hozzátenném,ennyire töketlen sráchoz hozzá se mennék,ha nem képes a nővére életétől függetlenül dönteni a sajátjáról,persze,ha ez nem csak egy kifogás és inkább erre fogja,hogy miért nem jegyez el,amit már fél éve is beígért.
A szülők anyagi támogatás pedig nem értem hogy kerül ide.A te szüleid is támogathatnak,de a legjobb,ha az ember önerőből szerzi meg,amije van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!