Szégyellem magam, nem tudom, mennyit adjak?
Hany eves vagy?
Szerintem ilyen pici fizetesbol ha magadnak allod a kajat, ruhat, utikoltseget es a szuleid nem kernek penzt, akkor egyaltalan nem kellene rosszul erezned magad, hisz azzal, hogy mar ezeket a koltsegeket fizeted magad utan, nem vagy ingyenelo. Nem kell lakbert fizetned, hisz a szuleid, nem az alberlojuk vagy es latod, hogy nem is varjak el. Nagyon rendes vagy, de ne ess tulzasba. A penzt, ha marad, tedd el, tedd be a bankba!
Nézd, szerintem ezt a szüleiddel beszéld meg, erre ne itt keress választ. Te tudod, hogy a 60.000 fizuból mennyi marad, ha ruházkodsz, közlekedsz, eszel.
Esetleg ajánld fel, hogy két számlát te fizetsz.
Amikor még otthon laktam, és volt állandó munkám, nálad kevesebbet kerestem (40e ft). Abból én nem adtam, de a telefon előfizetésemet, és az internetet amit szinte csak én használtam, azt mindig kifizettem.
De van egy alkalmi munkám évente, ami nagyon jól jövedelmez, abból adtam is haza, meg bevásároltam, ilyesmi. Volt, hogy nem fogadta el édesanyám, akkor vettem neki valamit. Egy cipőt, egy felsőt, akármit. Szerintem nem kellene hazaadnod, hiszen elég kevés ez a 60e ft. Esetleg kövesd az én példámat, és fizesd a telefonod, az internetet, amiket csak te használsz.
szerintem az jól hangzana, ha azt mondanád, hogy a telszámládat te fizeted, meg az épp aktuális legalacsonyabb összegű számlát.
ezen felül magadnak veszel tusfürdőt, dezodort, és ha van valami akciós, akkor megleped anyudat vagy apudat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!