Feleségek akinek a férje nem mindig a tisztességes úton keresi meg a pénzét beleszól az ügyekbe vagy a férfi intézi a pénzt és nem érdekes honnan van?
Amikor a jelenlegi párommal találkoztam, ő 28 volt, én 22. Diplomás, rendes emberek nézett ki, így elkezdtünk ismerkedni. Egyre többet találkoztunk, több dolgot tudtam meg róla, és lépésről lépésre kezdett feltűnni, hogy valószínűleg rengeteg pénze van (nem csóró gyerek - jól megél - átlagon felül él - sok pénze van - marha sok pénze van).
Egy éve lehettünk kb. együtt, amikor közölte, hogy anno az apja csinált az oroszokkal egy nem túl legális üzletet, és az folyamatosan jövedelmezik. Mivel közölte, hogy ez rá (ránk) nézve nem jelent semmi veszélyt, és ő ez mellett tisztességesen dolgozik, mint gépészmérnök, vele maradtam.
Nem hinném, hogy elítélendőbb, mint az, aki feketemunkázik...
"Mennyi képmutató ember, istenem"
Ugy làtszik màr a mai vilàgban gaztettnek szàmit, ha valaki tisztességesen él. En meg erre azt mondom, hogy istenem, az emberek milyen kàkabélûek.
Én se hagynám, hogy feketén hozza a pénzt, ki tudja mibe keveredve.
Lehet ez valakinek furcsa, de én már attól rosszul alszom, ha valakire rámorogtam aznap, nemhogy, ha valami törvénybe ütközőt tenne a párom... De nem érdekel, az én és párom lelkiismerete tiszta, aki akar lopjon, csaljon, hazudjon, gyilkoljon, stb., de ne sírjon, ha lebukik! Más is megél tisztességesen, ha sokaknak nem is nevezhető túlságosan életnek a színvonala, de ad magára ennyire!
ha mondjuk lányokat futtatna, az meredek lenne.
de ha csinálna egykét jó seftet havonta, amivel bejön egy kicsivel több, akkor nem pattognék.
ha mondjuk nem kisembereket károsít meg, hanem olyanokat, akik szintén vékonyabb jégen mászkálnak...
ismerek egy srácot, aki el tud hozni a munkahelyéről olyan cuccokat, ami ott szemétnek számít, és eladja olyan embereknek, akik fizetnek érte pár 1000 ft-ot. na, ezzel pl semmi bajom, neki is ki kell fizetnie a házhitelét valahogy...
huhuhúúú, de le lettem pontozva, azt hiszem ez a negatív rekordom :D...pedig a kérdésre válaszoltam egyesekkel ellentétben, akik egymást piszkálni vannak itt...
egyébként mentségemre szolgáljon, hogy könyvelőként kétlem, hogy lenne erkölcsi alapom elítélni a férjemet az ingatlanügyletei miatt. vagy bárki mást. ha lopna, kidobnám, mint a macskát sz@rni, mert az cigány dolog. az, hogy nem adja oda mindenét az államnak, meg hogy keres egy kis pénzt, nem az.
Nem vagyok ilyen feleség. Volt egy ilyen párom, de nem tudtam elviselni, hogy ezt csinálja. Így aztán nemet mondtam, amikor komolyabbra fordult volna a kapcsolatunk.
Azóta már van egy felfüggesztettje, és az anyagi helyzete is labilissá vált. Örülök, hogy időben leléptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!