Van a családotokban olyan aki marihuánát fogyaszt? Mit lehet tenni? Mennyire romboló ez a családra?
Van. 14 évesen kezdte. Naponta szokott szívni, látszik is rajta mert eddig semmit nem ért el az életben. Most 22 éves de még érettségije sincs, csak szakmunkás képesítése,de nem is dolgozik abban a szakmában. Nem az eszéről híres, volt már rendőrséggel baja nem egyszer, bulik nalkalmával 20-30 ezret is elkölt.
Mit lehet vele csinálni? Semmit. Mennyire romboló? Nagyon. Ha kiszámolnám mennyit költött fűre és bulizásra, kijönne az a költség amennyi az én továbbtanulásomra kell, valamint meg merném kockáztatni, hogy még így is maradna elég sok.
a férjem, alkalmanként. jól keres, 12 éve ugyan azon a melóhelyen van, tisztességes, szeretik.
én, gyerek előtt, alkalmanként. jó munkahelyem van, nem vagyok drogos, nem vagyok függő, szeretnek, gyönyörű lányom van.
az összes barátom, egy sem lógós, mind dolgozik, diplomás, értelmes emberek, alkalmanként elszívnak egy spanglit.
én eddig még semmilyen romboló hatást nem fedeztem fel.
Már ez is erény lett?! Meglepődtem a válaszokon.
Van családtagom nekem is, aki kipróbálta. Én elítélem, soha nem éltem ilyesmivel, nem is élnék.
Hála istennek senki. Ismerek olyat, aki csinálja és szintén olyan ember, akit az egyik válaszoló is említett, semmit nem ért el, nem dolgozik,hanem eltartatja magát olyanokkal,akiknek önmagukra alig jut.
Én soha nem próbáltam ki ilyesmit,nem mindenhol olyan menő dolog ez,csak hát ez az internet, itt még a katit is istenítik,erre meg inkább nem mondok semmit. Nem véletlenül tiltott dolgok ezek. Szégyellném magam, ha ilyesmivel élnék, hogyan mutatnék majd példát a gyerekemnek?
Van ilyen a családomban. Történetesen semmi komolyabb következménye nincsen, munkáját el tudja látni, önálló, az emberi kapcsolatai jól működnek, a fű az egyetlen amire véleményem szerint feleslegesen költ de ennek ellenére még pénzügyileg is igen remekül szervezi az életét. Tehát minden tekintetben még a nagy átlag fölött képes vinni a felnőtt életet. szóval, érdekes de a fű ellenére összeszedetten és igen normálisan strukturálja a dolgokat. És mivel így van, nem tesz semmit a környezete (néhány lightos baszogatáson kívül) mert meg vagyunk győződve, hogy az ezzel való felhagyás az ő kezében van, amit meg is old egyszer.
De az én rokonom egy igen erős személyiség...ha a fű fogyasztása nem egy ilyen stabil idegrendszerű és karakterű ember története, ott gondolom pusztítóbb az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!