Mi volt gyerekkorodban a kedvenc játékod?
Az első kedvenc játékom, egy bohóc volt.:) aranyos plüss bohócka, aranyos,kedves arccal.:) de elvesztettem:(
Azutáni a kedvenc játékom egy baba lett. A feje műanyag, a teste rongy. Aranyos feje volt neki is.:) Fekete, kicsi baba.:) ha megnyomtam a hasát, hangot adott ki ,innen kapta a nevét: Pűc. :) még apukámé volt.
Azután a kedvencem egy mesekönyv lett: Mici cica. :) abból tanultam meg olvasni.:))
Aztán 7 évésen kaptam egy plüss békát, azóta vele alszom.:)
A sünik :3
Legózni is imádtam.
Meg sokat használtam a fantáziám, pl egy pálcikához hozzáképzeltem a lovat meg a lovast(mintha a pálcika lenne a ló lába)
és lovasháborút vívtam egy szál pálcikával. :D
Sulivécében űrállomásosat játszottam ide oda lökődve a falnak, így szimuláltam a súlytalanságot. :D
Lángoló kőolajmezőset is szerettem játszani pár liter benzin és egy sóderes út segítségével. :D
Egyszer kigyulladt a kezemben a műanyag tál amiben a benzint vittem, körbe vett a láng majdnem én is kigyulladtam, aztán a tál palacsintává olvadt. Hát igen, a régi szép idők. XD
05-08 22:02
Olyan aranyosan írtad h bohócka meg Pűc, biztos te is aranyos lehetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!