Vannak itt rajtam kívül olyan 25-30 éves férfiak, nők akik?
Sajnos én is. Nem mondom, hogy bármi problémám lenne a családommal, de nagyon hiányozna az egyedüllét. Ugyebár alkalmazkodni kell mindenkihez, és változtatni is nagyon nehéz dolgokon - pl főzés terén én az egészségesebb étrendet favorizálnám, de csak akkor jutok be a konyhába, ha anyám épp fekvőgipszben fekszik a szobájában.
Különösen azért nehéz, mert 5 évet külön éltem, és hozzászoktam ahhoz, hogy az van, amit én akarok. Most azért vagyok itthon, mert nincs kapcsolatom, az albérlet drága (itt is elférünk), tanulok (a munkám pedig itthonról végezhető). Inkább maradjon a pénzem családban, minthogy idegen kezébe adjam..
31 éves nő vagyok és most a szüleimmel élek, miután véget ért négy évig tartó élettársi kapcsolatom, de egy évet még külföldön is dolgoztam....most itthon vagyok, élek szingliként, nincs gyerekem, de nem zavar.....lehet, most is kimegyek 1 évre dolgozni, ezen gondolkozom.....nem akarok itt lakást venni, mert sose tudhatom, hogy alakul, a szüleimmel nagyon jó a kapcsolatom, emiatt döntöttem az itthon maradás mellett. A munkahelyem a lakhelytől nem messze van, és csak a rezsibe fizetek valamennyit, nem kell még plusz albérletre fizetni, nem mindegy!
Szerintem a felnőttkori otthonmaradásban három dolog játszik főszerepet:
1. milyen a kapcsolat a szülőkkel
2. van-e már gyerek, férj, barát/barátnő
3. a pénz
Nekem jó a kapcsolatom a szüleimmel, nincs még családom, és a pénzzel spórolni szeretnék....fölösleges két házzal odébb egy albérletet kivenni csak azért, hogy elmondhassam, egyedül élek.....
Én meg egyenlőre a szüleimmel lakom, de már nem sokáig. Most próbálok olyan munkát keresni, amivel végre megvalósíthatom a költözést.
27/N
Én. 25 éves lány vagyok, és még itthon lakom. Azért mert se nem találtam még meg azt a fiút akivel összeköltözhetnék, sem nincsen annyi pénzem, hogy megvalósítsam az álmaim... :(
Régebben azt hittem ha majd elvégzem az egyetemet akkor lesz egy jó munkám és nem lesz gond...hát nem így lett...70 ezer Ft-ot keresek, félrerakni alig tudok..minden nap Budapestre járok dolgozni elég messziről...5kor kelek, este 7re érek haza :( Szeretnék elköltözni de nem tudok :( És elég rosszul esik mikor valaki elítéli az ilyen embereket...mert én sem jókedvből vagyok ilyen szerencsétlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!