Van a párodnak olyan ruhadarabja, amiben ha megjelenik cikinek érzed? Megmondod neki?
jajj hát én nagyon jót nevettem volna a helyedben a pasidon... lábujjkilógató papucs :DDD
megmondom a férjemnek, ha valami ciki ruha van rajta :)
egyszer vett fel olyat de az is aranyos volt.
mikor megismerkedtünk egy fehér kapucnis pulcsi volt rajta. aztán még hónapokig az volt a kedvenc ruhadarabja de idővel foltos lett, zsebe elkezdett leszakadni, stb. így eltette a szekrény aljára. aztán egy évfordulónkon évekkel később azzal lepett meg, hogy azt a pecsétes szakadt pulcsit vette fel a randinkra :DDD
Van egy agyonmosott, 50-szer megfoltozott fehér Budmil pólója, azt szoktam neki cikizni, hogy egyszer az lesz az ablaktörlő rongyom. :)
22l
Van.Meg is mondtam neki, hogy borzalmasak a téli sapkái ( hála az égnek most egy jó darabig nem fogom látni). Az egyikben úgy néz ki, mint egy bohóc, a másik meg lányos. Igaz, ő meg két tökjó pulcsimat szólta le. :(((
Az exem meg nagypapa szandált hordott zoknival. Nagy nehezem a zoknit lekönyörögtem róla, de a szandált nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!