Ha Facebookon a "Legfrisebb Hírek"-ben megjelenik nekem h mondjuk megválaszoltam egy kérdést, akkor ha azt vki kitörli (ott az x a sarokban), akkor arról kapok értesítést h ki volt az illető vagy sosem tudom meg?
Figyelt kérdés
Egyáltalán csak úgy kitörölheti? Mert én nem tudom,még sosem töröltem ki így semmit,azt sem tudom h egyáltalán lehet-e ilyet. Viszont minden bizonnyal ez történt most nemrég.Mert eltűnt h megválaszoltam egy kérdést,és ott volt h mi volt a válaszom.De valószínűleg akkor kitörölhette vki.Vagy ha nem,akkor hova tűnt?2011. nov. 2. 13:33
1/1 pont4859 válasza:
1. a facebookról SEMMIT nem lehet "törölni"
lásd a következő képet és cikket:
Amennyiben használsz böngésző naplózást, nagy valószínűséggel a kívánt tartalom linkjét visszakeresheted.
2. Eltűntetni csak és kizárólag olyat tudsz, ami közvetlenül TÉGED érint, vagy a te FB oldaladon van.
tehát: eltűntethető a saját fb falodra ismerőseid által posztolt dolgok
eltűntethető, ha megjelöltek képen, üzenetben
a második pontból az következik, hogy valószínűleg a kérdés feltevője törölt, vagy annak az oldalnak a tulajdonosa, ahol a kérdés kikerült.
javaslat:
nézd át az internet előzményeket és bizonyosodj meg hogy valóban elküldted a választ, és nem csak " elszállt az anyag"
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!