Hűtlenség vagy sem? Elmondanátok erről a véleményeteket?
Sziasztok!
Na ez egy olyan kérdés, ami megcsalás-nem megcsalás határait fejtegeti. Köszönöm annak, aki végigolvassa, és elmondja nekem az őszinte véleményét. Azokat, akik ezt csak bunkó és kövező stílusban tudják megtenni megkérném, hogy inkább tartsák takarékon magukban a gondolataikat! Köszönöm!
Na szóval az a helyzet, hogy adott vagyok én, két éves kapcsolattal, vőlegénnyel. Aktívan tervezzük az életünket, külföldi költözésre gyűjtünk per pillanat. Én nagyon komolyan gondolom, hogy vele szeretnék élni, mert szeretem, szerelmes vagyok belé, és mert a rózsaszín ködön túl ő valóban egy csodálatos ember. Nekünk van jövőnk, szeretjük és tiszteljük egymást.
DE! Én egy hihetetlenül életvidám, mosolygós, közvetlen, jóhiszemű lány vagyok, telis tele szeretettel a környezetem iránt (vannak rossz tulajdonságaim is természetesen, de most csak azokkal foglalkoznék amik ide tartoznak). Imádok mindent ami él és mozog, imádok létezni, imádok tapasztalni, imádom a színeket - ilyen vagyok. Hogyha egy fiú rám mozdul, akkor én soha nem zárkózom el tőle mereven, hanem őszinte kíváncsisággal fordulok felé, szeretném megismerni - mint mindenki mást is. NEM csalom meg a barátomat, soha, sehogyan. Egyszerűen csak barátkozom, veszem a poénokat, alkalomadtán ártatlan flörtökbe belemegyek. Élvezem, hogyha tetszek valakinek, és jól esik, hogyha ezt a tudtomra is adják. Viszont én törekszem arra, hogy ezek a kapcsolataim ne felszínesek legyenek, tehát engem barátként igazán érdekel a másik ember, nem csak egó építésre használom a környezetemet.
És hát itt jön a képbe az én szempontom, miszerint
1. Vagyok aki vagyok, viszont a környezetem emiatt folyamatosan félreért, megaláz, pletykál rólam. Megjegyzem, hogy szinte soha nem azok az emberek, akikkel ilyen módon szoros barátságot alakítottam ki, hanem a szemlélődők, akik minden csámcsognivaló csontnak örülnek.
2. Hajoljak meg az általános és álszent erkölcsök előtt és építsek falat magam köré? Akkor viszont tudom jól magamról, hogy nem leszek boldog, se a kapcsolatomban, sem úgy általában az életemben.
Engem mindenki elfogadna, és szemet hunyna a "csapodár" életformám fölött, ha szingli lennék. Én egyszerűen nem értem azt, hogy miért nem lehet valaki egyszerre nyitott a környezetére, miért nem flörtölhet másokkal, miért kéne elzárkózni érdekes és színes emberek elől totálisan, hogyha van valakije? A negatív kritikák kezdenek nagyon elkeseríteni, és befelé fordulok miattuk, pedig soha nem voltam ilyen. Olyan nagy baj, hogyha lobog bennem az életöröm és nem vagyok egy zárt vár? :(
Mindenféle építő jellegű kritikát és hozzászólást elfogadok! Köszönöm Nektek!
22/L
Húú, mint ha magam dicsérném :P Ugyan ilyen vagyok! én 2 éves kapcsolatban vagyok, de nem vőlegénnyel. Viszont ugyan így én is flörtölgetek, nagyon jól esik, h tudom, hogy mást is meghódíthatnék, de ugyan akkor érdekel is az az ember, akivel így teszek, viszont én sem lépem át a határokat. Nekem eddig senki sem mondott rosszat erről. Viszont pár srác nagyon félre tudja érteni, ebből egy kis kellemetlenség van, de megoldható.
Szerintem nyugodtan folytasd, amit eddig csináltál! nem teszel vele semmi rosszat, bár a párod előtt ne vidd túlzásba. Legalább nem vagy egy savanyú nő!! tudod, ha párod elhagyna, vagy valami közétek állna nem áll meg a világ!
22N
ma 15:40 vagyok
most olvastam végig a kommenteket (így azt is, amit Te írtál, kedves Kérdező).
Igazat kell adnom valamelyik előttem szólónak, aki azt írta, hogy azért nem reagál rá a barátod, mert fél, hogy féltékenynek neveznéd.
Nagyon is zavarja őt, de szeret, ezért elfolytja, és hidd el, ha nem változtatsz, ez egyszer ki fog robbanni, de lehet akkor már késő lesz.
(Szüleim 20 éves házasok voltak, amikor anyukámnak betelt a pohár, addig egész életében csak magában tartotta a dolgokat.. 3 gyerekkel próbált új életet kezdeni)
És hadd írjak neked, mint férfi. Ha velem valaki flörtöl, akkor azt én nem úgy gondolom, hogy milyen jót poénkodunk, hanem hogy végre van esélyem a nőnél.
Úgy viselkedj, hogy a férfi tudja, hogy NEM is lehet több, ne kelljen addig elmenni, hogy leállítod.
De ez az én véleményem. Ahogy az is, hogy ha így folytatod, a barátod ebbe előbb vagy utóbb bele fog unni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!