Hűtlenség vagy sem? Elmondanátok erről a véleményeteket?
Sziasztok!
Na ez egy olyan kérdés, ami megcsalás-nem megcsalás határait fejtegeti. Köszönöm annak, aki végigolvassa, és elmondja nekem az őszinte véleményét. Azokat, akik ezt csak bunkó és kövező stílusban tudják megtenni megkérném, hogy inkább tartsák takarékon magukban a gondolataikat! Köszönöm!
Na szóval az a helyzet, hogy adott vagyok én, két éves kapcsolattal, vőlegénnyel. Aktívan tervezzük az életünket, külföldi költözésre gyűjtünk per pillanat. Én nagyon komolyan gondolom, hogy vele szeretnék élni, mert szeretem, szerelmes vagyok belé, és mert a rózsaszín ködön túl ő valóban egy csodálatos ember. Nekünk van jövőnk, szeretjük és tiszteljük egymást.
DE! Én egy hihetetlenül életvidám, mosolygós, közvetlen, jóhiszemű lány vagyok, telis tele szeretettel a környezetem iránt (vannak rossz tulajdonságaim is természetesen, de most csak azokkal foglalkoznék amik ide tartoznak). Imádok mindent ami él és mozog, imádok létezni, imádok tapasztalni, imádom a színeket - ilyen vagyok. Hogyha egy fiú rám mozdul, akkor én soha nem zárkózom el tőle mereven, hanem őszinte kíváncsisággal fordulok felé, szeretném megismerni - mint mindenki mást is. NEM csalom meg a barátomat, soha, sehogyan. Egyszerűen csak barátkozom, veszem a poénokat, alkalomadtán ártatlan flörtökbe belemegyek. Élvezem, hogyha tetszek valakinek, és jól esik, hogyha ezt a tudtomra is adják. Viszont én törekszem arra, hogy ezek a kapcsolataim ne felszínesek legyenek, tehát engem barátként igazán érdekel a másik ember, nem csak egó építésre használom a környezetemet.
És hát itt jön a képbe az én szempontom, miszerint
1. Vagyok aki vagyok, viszont a környezetem emiatt folyamatosan félreért, megaláz, pletykál rólam. Megjegyzem, hogy szinte soha nem azok az emberek, akikkel ilyen módon szoros barátságot alakítottam ki, hanem a szemlélődők, akik minden csámcsognivaló csontnak örülnek.
2. Hajoljak meg az általános és álszent erkölcsök előtt és építsek falat magam köré? Akkor viszont tudom jól magamról, hogy nem leszek boldog, se a kapcsolatomban, sem úgy általában az életemben.
Engem mindenki elfogadna, és szemet hunyna a "csapodár" életformám fölött, ha szingli lennék. Én egyszerűen nem értem azt, hogy miért nem lehet valaki egyszerre nyitott a környezetére, miért nem flörtölhet másokkal, miért kéne elzárkózni érdekes és színes emberek elől totálisan, hogyha van valakije? A negatív kritikák kezdenek nagyon elkeseríteni, és befelé fordulok miattuk, pedig soha nem voltam ilyen. Olyan nagy baj, hogyha lobog bennem az életöröm és nem vagyok egy zárt vár? :(
Mindenféle építő jellegű kritikát és hozzászólást elfogadok! Köszönöm Nektek!
22/L
Na ez az! Hogy az élet túlságosan rövid ahhoz, hogy az ember ilyen szűk keretek közé szorítsa magát, és ne ismerjen meg annyi különböző embert csak mert mások szerint ez nem helyénvaló...
Természetesen tudom, hol vannak a határok. Ha valakin látom, hogy esetleg komolyabban próbálna közeledni, azonnal leszerelem, burkoltan, hogy ne legyen sértő, de határozottan.
Ja és esetleg küldhetnél a ragyogásodból egy maréknyit nekem fénypostán ;)
12:57 voltam
Nekem az a véleményemn, hogy egy párkapcsolatban ez rosszul eshet a másik félnek. És teljesen jogosan. Ez már nem csak hiszti lenne.
A másik meg az, hogy az udvarlókat is megtéveszted, hamis ábrándokat ébresztesz bennük, ezáltal nekik is rosszat okozol, vagy még az is lehet hogy emiatt erőszakosabbá válnak. A színes emberek megismeráéséhez semmi szükség flörtökre. Tudod az embernek kell kötni kompromisszumokat, alkalmazkodni kell. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy te most behódolsz a "h*lye" elvárásoknak.
Nézd, férfiak azért elég ritkán szoktak nővel, ráadásul csinos nővel szorosabb kizárólag barátságot ápolni. Kivétel ha gyerek koruk óta ismerik egymást, vagy van más közös dolguk együtt. Én elhiszem hogy te ennél tovább nem is akarnál menni, de a férfiak nagy része nem így gondolja. Erre szokták mondani hogy nem zörög a haraszt :)
Igen, 20 évesen én is ilyen voltam, élveztem hogy tetszem a pasiknak, aztán elég volt ebből. De nekem mindig akkor volt flörtölhetnékem amikor nem volt senkim. És valljuk be, az ember olyannak tesz pikáns utalást aki egyébként bejön neki. :) És más az, hogy az ember a neki címzett utalásra veszi a lapot és nem álszent módon pironkodik, mintha kifejezetten te kezded a kacérkodást.
A pároddal kapcsolatban pedig lehet hogy most elrejti a fájdalmát, de sokáig ezt nem lehet. Ő más típus, őt zavarja ha a társa más férfiakkal kacérkodik. Ilyen és kész. Van olyan pasi akit ez nem zavar, valószínűleg azért mert ő is flörtölgetős típus, és így egálban vannak. ez pont olyan minta a hármas szex. van aki ezt kedveli, és olyan párt kell választania aki szintén, különben nem fog működni. És attól még hogy nem mondasz semmit a pasinak, ő is fogja hallani a pletykákat rólad, és nyilván mindig minden eszébe jut, csak elfojtja, addig amíg borul a bili. nem jó ám ezt sokáig feszíteni, mert ő is találhat magának egy másik nőt, aki szép és nem flörtölget :)
A jókedv és a kedvesség nem egyenlő a szexuális poénkodással a másik nemmel szemben. Lehetsz te vicces enélkül is. Vagy ha ilyen utalásokat kapsz, nyugodtan vedd a poént, de magadtól nem kell ebbe belemenni. Legalábbis szerintem. Vagy ha mindenáron tetszelegni (mert ezt úgy hívják) akarsz a körülötted lévő férfiaknak, akkor válassz olyan párt aki ebben partner.
És azt hiszem 22 évesen ilyen mentalitással még teljesen felesleges férjhez menned. Különben mindig tiltott gyümölcs marad ez a dolog, és ne járj úgy hogy 35 évesen 2 gyerek után jössz rá, még nem éltél eleget. És tudod itt nem arról van szó hogy egy külső személő szerint milyen vagy vagy helyes-e amit csinálsz, hanem hogy a pároddal szemben milyen ez a dolog, ő hogy veszi. és ő rosszul veszi.
32/N
Ha ez a barátodat nem zavarja, akkor csináld kedvedre. Viszont tudjon róla, hogy ilyen vagy, beszéld meg vele.
Én nem viselném el, ha a barátnőm ilyeneket csinálna, de hát azért vagyunk emberek, mert különbözünk egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!