Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki fogom ezt nőni valaha is?

Ki fogom ezt nőni valaha is?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok, és képtelen vagyok megmaradni egy komoly kapcsolatban. Az elején minden úgy indul, mint másnál: Megtetszik az illető nő, beleszeretek, összejövünk. Viszont néhány hét vagy maximum hónap, és ráunok, és már más nőre vágyom, új izgalomra. Húszas éveim elején még azt hittem, ezt majd pár év alatt kiheverem, de nem így lett. Ugyanúgy vágyom a változatosságra, mint azelőtt, képtelen vagyok elkötelezni magam egy nő mellett. A környezetemben már mindenki házas, vagy komoly kapcsolatban él évek óta, csak velem van a baj.

Mit tehetnék?

2011. máj. 6. 23:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
simán kinőheted még, de ha nem az se baj.... szerintem sokan szívesen élnének úgy mint te.
2011. máj. 8. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!