Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viseljem el a párom...

Hogyan viseljem el a párom családját?

Figyelt kérdés

Sajnos csak a barátoméknál tudunk találkozni, viszont a családjától megőrülök. Mikor még nem voltunk együtt, semmi gond nem volt, nagyon jóban voltunk, azóta viszont sem a tesójával, sem az anyukájával nem értjük meg egymást.

Náluk általános dolog, hogy üvöltenek egymással, ezt viszont nem tudom elviselni, sőt azt sem, hogy nap mint nap idiótának, vagy fogyatékosnak neveznek.

Elköltözni kb fél év múlva van lehetőségünk.

Jelenleg odáig fajult a dolog, hogy csak akkor megyek, ha egyedül van (vagy ha csak apukája, és a másik tesója van otthon)

Volt valaki ilyen helyzetben? Megoldódik ez később?

Ui: tesója részéről ez féltékenység, mivel ő egy rossz kapcsolatban él. régebben barátok voltunk... jelenleg ott tartunk, hogy bocsánatot kér, aztán 2óra múlva újra üvölt velem, mert ne gondoljam, hogy én hosszú távon olyan boldog leszek, mint most, csakmert az ő 3 éves kapcsolata 1,5 éve olyan, amilyen, és egymással is csak üvöltenek..

2009. márc. 9. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem a párod családjának azon fele, akikre panaszkodsz, nem lehetnek valami intelligens emberek, mert akik állandó üvöltéssel "beszélik" meg a dolgaikat, azok érzelmileg nincsenek nagyon "kifejlődve".

Én azt javaslom, hogy ha a párod is ilyen kezdene lenni, azonnal lépj le, mert nem érdemli meg egy ember sem, hogy lealázzák. Én annyit tudok neked mondani, hogy ha szereted a párod és ő nem ilyen, akkor tarts ki mellette. És találkozzatok nálatok, vagy semleges terepen.

2009. márc. 9. 15:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, jelenleg ez a megoldás, hogy beülünk vhova kávéra, teára, moziba, elmegyünk biliárdozni, stb... de olyan jó lenne otthon megnézni egy filmet, az anyagiakról nem is beszélve, mennyivel olcsóbb lenne otthon filmet nézni, mint moziba menni, vagy otthon gyertyát gyújtani, egy pohár bor mellett megbeszélni az eseményeket... ez egy beülős helyen nem olyan meghitt és személyes.

sajnos nálunk nem tudunk találkozni, mert munkahelyen lakom, ahova nem jöhet.

Havonta kb egyszer elmegyünk egy hétvégére vhova, de együttlétnek ez nagyon kevés.

Párom, és a családjának többi tagja nem az üvöltve beszélő típus. Amikor először hallottam a tesóját és annak párját kommunikálni, rögtön megmondtam a barátomnak, hogy hozzám csak egyszer szól így, többet nem lát.

Nagyon szívesen vagyok vele, szeretem, de remeg a gyomrom, ha átmegyek hozzájuk..

2009. márc. 9. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon szomorú, hogy így áll hozzád a párod családja. Nem tudom, hogy megoldható lenne-e, hogy esetleg nálatok találkozzatok? Mert így be fog igazolódni a család jóslata: tönkre fogják tenni a kapcsolatotokat. Jó lenne, ha el tudnátok kerülni a konfliktusokat, mert bocsánat, de ezek az emberek nem érdemesek arra, hogy bosszankodjatok miattuk. Nagyon primitív emberekről van szó, és ezekkel egyszerűen nem lehet szót érteni. Valószínűleg már próbáltad és tapasztaltad is, hogy lehetetlen alakokról van szó. Az egyedüli jó megoldás a költözés lenne, de amíg ezt nem tudjátok megvalósítani, addig próbáljatok nálatok találkozni, illetve jön a tavasz és akkor már szabadtéri programokat is szervezhettek, ami nem olyan költséges (pl. egy romantikus séta).

Addig viszont kitartás!

2009. márc. 9. 16:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves szavakat! Már nagyon várjuk a tavaszt, nagyokat lehet sétálni, túrázni, biciklire pattanni :)

Nálunk nem találkozhatunk, mert a munkahelyemen lakom, így ide nem jöhet.

Keresztanyukájával nagyon jóban vagyok, ő tartja bennem a lelket.

Múlt pénteken megittunk egy-egy pohár bort, amit a barátom vett, és aztán a fél üveggel, ami megmaradt, másnap levitte a speizba. Anyuja óriási cirkuszt rendezett, hogy mi az, hogy őt nem kínáltuk meg az este...

Van, hogy veszünk egymásnak apróságokat, pl egy kedves csomagolású csokit vettem, mikor anyukája másnap felhívott engem, hogy meg akarom vásárolni ajándékokkal a fiát?

Nemrég rájöttünk, hogy átkutatja a fia szobáját, így zárat cserélt a barátom.

Ja igen, azt nem írtam, hogy a ház 2 szintes, és az emeleten lakik a párom, külön fürdő, külön konyha, nappali és szoba.

Hát fél év van a költözésig, addig kitartok... próbálok csukott füllel járni, de sajnos mindig sziven találnak.

2009. márc. 9. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!