Mit lehet tenni, ha mélyponton van a párom a kapcsolatunkat illetően?
Figyelt kérdés
Tudni kell a páromról,hogy ha emberi kapcsolatokról van szó a párom inkább megfutamodik,mint hogy megoldja. Így volt ez a szüleivel is,ha nem tetszésüket nyilvánították ki vele kapcsolatban,akkor ő inkább megoldotta azzal,hogy elrohant otthonról,és egy ideig inkább nem is beszélt velük. Így volt néhány barátjával is,inkább megszakította velük a kapcsolatot,ha azok nem úgy tettek,ahogy neki tetszett volna. Rettenetesen önző,és önfejű ember,de én ezekkel a hibáival együtt elfogadtam,és szeretem. Most viszont itt a hátulütője,hogy velem kezdi ezt csinálni. Mindenkivel van úgy(gondolom én),hogy úgy érzi néha,hogy nem valami jó a kapcsolata,nekem is volt ilyen,hogy eléggé mélyponton voltam,de kis idővel rájöttem,hogy szeretem,és milyen fontos nekem,és ezt el is mondtam neki. Most ő van így,de attól tartok ezt sem akarja majd megoldani,főleg,hogy nem képes belátni benne is van hiba. Ha valamiben nem értek vele egyet,és ezt ki is nyilvánítom,ő máris jön azzal a szöveggel,hogy :"ilyenkor érzem azt,hogy rossz a kapcsolatunk,és nem tudom mit is érzek irántad". Pedig tudom,hogy szeret mert ezer apró jele van,csak ő most kicsit zavarodott. Mit tehetnék az ügyben,hogy meg tudja oldani ezt a válságot amiben most van a kapcsolatunk miatt?2011. máj. 5. 10:51
11/11 anonim válasza:
Sajnálom hogy nem lehet gyereked.De ne élj egy ilyen kapcsolatban tovább.Mindig meg fog futamodni a problémák elől,te meg őrlődhetsz mellette,várhatod gyomorideggel haza.Szerintem hagyd ezt a kapcsolatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!