Mit lehet tenni, ha mélyponton van a párom a kapcsolatunkat illetően?
nem fogod tudni meggyőzni vitában, mivelnem vitatkozik, hanem lezárja a maga részérőla dolgokat.
Tehát te sem tudsz másképp tenni,mint bizonyos dolgokat (ami neked fontos) nem megvitatsz vele, hanem bejelented. és ezzem a magad részéről lezárnak tekinted.
ne próbáld meggyőzni és ne menj bele vizába.Hiddel el fog gondolkodni egy-két dolgon és ha nem is ismeri el fogja fogadni.
És lesz amin kiakad. De ami a te "fennhatóságod" ami rádvonatkozik azokat a területeket a saját irányításod alá kell vonnod, és nem megvitatni vele.
Sztem minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Nálunk általában én vagyok bizonytalan vagy makacs, mert a kapcsolat mellett még sok más dolgom is van, a jövőt tervezgetem hogyan mit kellene csinálni és ha gondom van, azt sajna a páromon vezetem le.
Nekem is sokszor megfordult a fejembe, h talán nem szeretem már annyira, baj van a kapcsolattal,de idővel mindig belátom,h ez hülyeség és nem tudnék élni nélküle, mert egymásnak vagyunk teremtve :). Szerencsére ő nagyon megértő és elnézi pár hülyeségemet, igaz ha nagyon bedurcázok akkor kicsit helyrerak h nem kéne és tök igaza van.
Szerintem legyél megértő, kevesebb időt töltsetek eggyütt, h szabadabbnak érezze magát. Ha nem találkoztok olyan gyakran majd kiderül, h mennyire hiányzol neki, h szeret-e még egyáltalán. Nálunk ez bejött. 24/N
11:17-es ráérzett,hogy mi a problémánk,jobban megfogalmazta,mint én. :) Bizonytalan a kapcsolatunkban a párom. Attól tartok inkább befejezné,mint hogy elgondolkozzon rajta,hogy fontos vagyok neki.
Együtt lakunk szóval nem tudunk kevesebbet találkozni. :)
Akkor meg mégis mi a kérdés? Ha neki fontosabb a saját egója mint az adott nő, akkor szerinted később mi lesz? mindenből hiúsági kérdést csinál...
Én azt hiszem szintén megmondanám neki, hogy én is bizonytalan vagyok a kapcsolatunkban, mert rendkívül frusztráló olyan férfivel együtt lenni, akinek nem mondhatom el a véleményemet és az ötleteimet, mert ha netán nem tartja szimpatikusnak akkor megsértődik, ahelyett hogy normálisan elmondaná mi nem tetszik rajta, és képes lenne kompromisszumokra. Rendkívül fárasztó folyton lavírozni hogy ne vegye személyes sértésnek amit mondok.
Egyébként azt hiszem akármennyire is hímes tojásként kezeled, hosszú távon úgysem úszod meg hogy valamin megsértődik és odébb áll. mert ő így érzi jól magát, ilyen. ha nem teszed helyre, úgy hogy esetleg kockáztatod a kapcsolatot, akkor sose fog megváltozni. szerintem
Tudni kell a páromról,hogy ha emberi kapcsolatokról van szó a párom inkább megfutamodik,mint hogy megoldja. Így volt ez a szüleivel is,ha nem tetszésüket nyilvánították ki vele kapcsolatban,akkor ő inkább megoldotta azzal,hogy elrohant otthonról,és egy ideig inkább nem is beszélt velük.
Mi lesz ha lesz közös gyereketek akkor is elfut ha valami gond lesz,vagy épp nem úgy lesz ahogy ő elképzeli,akkor is majd lelép és nem beszél majd veletek,ezen gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!