A parom reformatus en meg katolikus, hol kereszteljuk gyerekunket? Hogyan valasszunk keresztszuloket? Szamit hogy Ok milyen vallasuak?
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 12:52
11/15 anonim válasza:
Bocs, de megtudhatom, miért pontoztátok le, amikor azt mondtam, hogy a kislány az anya vallását kapja, a kisfiú az apáét? Ha nem tetszik, oké, de ne pontozzátok le, nem bunkóság, nem sértő senkinek, és nem valótlan, mifelénk ez így működik. Ez is egy alternatíva, nem muszáj elfogadni de elvetni sem. Van csak ennyire terjed a nyitottságotok? Sajnálatos. Mehettek nyugodtan mind katolikusoknak, azoknál szűkebb látókörűek vagytok.
12/15 anonim válasza:
Én katolikus vagyok, és nem vagyok szűk látókörű, kikérem magamnak.
13/15 anonim válasza:
Ja, látszik, azért pontoztál le, mert nem tudod elviselni, hogy másnak más lehet a véleménye. Csak így tovább!!!
14/15 anonim válasza:
A ki lepontozta a többieket szégyellje magát! Mindegyik válasz hasznos!!!
15/15 anonim válasza:
Egyertelmü, katolikus!!! A magyar cimerben milyen kereszt van? Apostoli kettöskereszt! A magyar Szent Korona mit tanit nekünk? Többek között azt is, hogy minden ervenyes kiraly koronazas egy katolikus Szentmise kereteben törtent, törtenik!!! Ha Jezus Krisztus a mi Urunk megtörte a kenyeret, es azt mondta ezt tegyetek az en emlekezetemre, es a Miatyank imadsagban is ott van az a resz, hogy a mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, es a Bibliaban ott van az is mikor Jezus mondta, hogy nem csak kenyerrel el az ember (azaz nem csak az etellel), akkor ti reformatusok evente csak 6x vagy 7x emlekeztek meg Jezusrol! Es akkor sem hiszitek, hogy Jezus jelen van! A katolikusok hiszek, hogy Jezus jelen van az ostya szine alatt, es MINDEN Szentmisen!!! Szoval, es meg lehetne sorolni a katolikus kincseket, es szenteket, es a keresztsegben kapott vedöszentet, majd a bermaszentet, a gyönyörü Marias imadsagok a rozsafüzer altal. Hisz Magyarorszag regi neve latinul Regnum Marianum, vagyis Maria Kiralysaga! Egy szo mint szaz: KATOLIKUS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!