Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mennyire nehéz egy...

Szülők! Mennyire nehéz egy depressziós gyereket elviselni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 18:04
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Utolsó: SZEMÉT, BUNKÓ ÁLLAT!
2011. máj. 4. 18:58
 22/30 A kérdező kommentje:
Én csak néhány hozzáértő hozzászólást szerettem volna...:(
2011. máj. 4. 19:00
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, már egy kislány megölte magát egyszer hozzászólók miatt, úgyhogy ezzel ne viccelődj.
2011. máj. 4. 19:01
 24/30 A kérdező kommentje:
Mindenki nyugodjon meg, nem fogok önkezűleg véget vetni az életemnek!
2011. máj. 4. 19:09
 25/30 anonim ***** válasza:
19:01: mikor,hogyan?:O
2011. máj. 4. 19:27
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

18:18as vagyok

Te vagy a szánalom tudod,attól,hogy fiatal vagyok még lehet tapasztalt!Sajnos sok nehézségen átmentem már és tudom mikor mit kell tenni,ezért én erre a kérdésre többet nem is írok mert felesleges veled vitázni!

2011. máj. 4. 19:32
 27/30 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogy fiu vagy-e, vagy lány? És hogy hány éves vagy?
2011. máj. 4. 21:16
 28/30 anonim ***** válasza:
nagyon sajnállak!!!én sem értek egyet az "elviseléssel" a depressziónak oka van...kezelni kell, segíteni!!!de elviselni....jesszusom:((((
2011. máj. 4. 21:19
 29/30 anonim ***** válasza:
előző vagyok...én folyamatosan depressziós vagyok...kicsi koromban apukám alkoholista volt és verte anyukámat, de kollektíve iszonyatos követelményeket támasztottak elém...állandóan azt képzeltem, hogy ez milyen jó "kaland" és majd elmúlik...voltak öngyilkos gondolataim, a párválasztásnál is csődöt mondtam, mert nem erősödtem meg lelkileg, DE vannak barátaim, nem sok, de az az 1-2 többet jelent mindennél...ők segítenek, ők teszik meg, amit a szüleimnek kellett volna....így aránylag stabil életet élhetek...bár időnként bekapok 1-2 valerianat
2011. máj. 4. 21:24
 30/30 anonim ***** válasza:

bocsánat, azért írtam ezt mert azt hittem az egyik ismerősöm "játssza az eszét" de utána jártam és kiderül hogy nem...

szóval ne gondold, hogy azért mert depressziós vagy valakinek is gondot okoznál.

Ez egy betegség amitől úgy látod, hogy nem szeretenek stb, de ez nem így van szóval fel a fejjel ;)

2011. máj. 4. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!