Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összevesztem a szüleimmel, és...

Összevesztem a szüleimmel, és most az őrület határán vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Igen, összevesztem velük nem is először és nem is utoljára. Sajnos olyan dolgokat vágnak a fejemhez ami annyira fáj (mivel engem örökbe fogadtak) és soha nem mondtak még ilyet hogy visszavisznek (vagyis igen, de így hogy kocsiba ülünk XY-nal és nem szarozok tovább) lehet hogy nagy szám van, kaptam is egy kis marást stb. de míg ők már el is felejtették én még itt sírok. Tudom hogy mindent megadnak és szeretnek, de akkor is egy telefonon játszás miatt ezt kell tenni? első gondolatom volt hogy felugrok és .. :/ de soha nem tenném meg. Segítetek az ilyen problémáimmal kapcsolatban mit tegyek?
2011. máj. 3. 21:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
bennem már nem hisznek. sok mindent ígértem, tanulok minden de még így se felelek meg az elvárásaiknak. csak tudnám mik azok. én oda szoktam menni hogy ne haragudjanak így-úgy akkor szintén elmondják megint a magukét aztán mondják hogy neked minden csak véletlen, nem érdekelsz. utána már minden rendben van. csak ma is azért vesztünk össze egyrészt mert nem mentem 3napja sehova. ha megyek az a baj, ha nem az. ha fekszem az. ha nem az. nem tudom mit csináljak már nekik hogy megfeleljek nekik mert én tisztelem őket és szeretem őket (igaz, ilyenkor hajjaj ) de még is. ilyenkor á nem tudom. mikor kiderítettem hogy nem saját gyerekük vagyok nagyon szomorúak voltak és mondják hogy úgy szertnek mint saját. de akár mi van mindig: visszaviszlek olyan leszel mint anyád meg az vagy a vér nem válik vizzé.
2011. máj. 3. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Elég szomorú, hogy ilyeneket mondanak neked. Szégyellhetik magukat.
2011. máj. 3. 22:14
 13/13 A kérdező kommentje:
látom megoszlik a vélemény. kérném a további segítségeteket!
2011. máj. 3. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!