Szóljak a nővéremnek erről? Vagy mit tegyek?
Most 8.-os és eléggé elcse*szte a felvételijét.Ezért apa beszélt annak a sulinak az igazgatójával,ahova menni akart,mert elég erős suli és a pontjai alapján tuti,hogy nem vették volna fel.
De most a tesóm nem akar oda menni,egy másik suliba szeretne menni,ami közelebb van.Ezért megkérte aput,hogy beszéljen annak az igazgatójával,hogy bővítsék a létszámot és így tuti,hogy áttudna menni abba a suliba,ahova szeretne.
De ma délután hallottam,ahogy apa beszélt vmelyik barátjával,hogy majd pénteken megy az igazgatóhoz és beszél vele,mert ezt simán eltudja intézni.De majd nekünk(anyának,tesómnak,nekem) azt mondja,hogy már nem volt hely abban azt osztályba,ahová a testvérem szeretne menni,így kénytelen lesz legalább fél évet abban a suliba járni,ahova eredetileg felvették.
De a nővérem utálja azt az iskolát.Már sírógörcse van,ha rá gondol.
Mit tegyek?Szóljak neki arról,hogy hallottam,hogy apa mit akar csinálni?
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!