Lehet normális férfit találni, ha 2 gyermekes anya vagy és elvált? Tudják a gyermekeimet majd normálisan kezelni? Vagy maradjak inkább egyedül jó pár évig, hogy a gyerekeknek jó legyen?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 19:18
11/12 anonim 

válasza:

Én ismerek olyat, akinek két gyereke van, és elvált. Ő szerencsés volt, fél évre megtalálta a mostani párját, és boldogok. És senki ne higgye hogy egy könnyűvérű nőcske, teljesen átlagos. Szépnek szép és bájos, de nem az az ultra bombázó.
Szerintem ne add fel, mert akkor biztos nem fogsz találni senkit. Pozitívan, szurkolok neked!
12/12 anonim 

válasza:

Őszintén normális férfit találni még így egyedülálló huszonévesként is nehéz...:(
Szerintem jár nyitott szemmel, nem tudom hány éves vagy de azt hiszem ahogy múlik az idő egyre könnyebb lesz, ugyanis 40 körül már kevesebb az olyan egyedülálló, akinek abszolút se családja se gyereke, talán akkor már az ember jobban tolerálja az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!