Itt az utcában már kis túlzással mindenki beteg. Ti mit tennétek? Túlreagálom?
Figyelt kérdés
Kertvárosban építkeztünk, de közel a vasút.10 szomszédomból, 4 rákos, 3 szívműtött, és fiatal nők, férfiak, nem öregek.6 éve lakunk itt, az álmaink házát építettük föl, de most már rendesen félek.Szinte minden napra jut egy rákos, vagy valamilyen komoly beteg.Kérdezősködtem, mindenkinek a nagyanyja, vagy a nagyapja ilyen-olyan rákban halt meg.Most a fodrászom, tüdőrákos /38 éves nő/, a másik szomszédom gégerákos/ 45 éves férfi/, 2 másik lakó vár szívműtétre, szintén fiatalok, hát. szerintem egy kicsit sok...Költözzünk?De imádunk itt lakni.Én a vasúra fogom, annyi mindent hallani mostanába róla...2011. máj. 3. 18:54
31/31 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, azért ne sarkítsunk.
Ez egy zsákutca, senki nem alkoholista, nem 70, meg a halál között vannak.10-ből-7-en betegek.
Nem kell kiforgatni a szavaimat.
2011. máj. 8. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!