Itt az utcában már kis túlzással mindenki beteg. Ti mit tennétek? Túlreagálom?
Figyelt kérdés
Kertvárosban építkeztünk, de közel a vasút.10 szomszédomból, 4 rákos, 3 szívműtött, és fiatal nők, férfiak, nem öregek.6 éve lakunk itt, az álmaink házát építettük föl, de most már rendesen félek.Szinte minden napra jut egy rákos, vagy valamilyen komoly beteg.Kérdezősködtem, mindenkinek a nagyanyja, vagy a nagyapja ilyen-olyan rákban halt meg.Most a fodrászom, tüdőrákos /38 éves nő/, a másik szomszédom gégerákos/ 45 éves férfi/, 2 másik lakó vár szívműtétre, szintén fiatalok, hát. szerintem egy kicsit sok...Költözzünk?De imádunk itt lakni.Én a vasúra fogom, annyi mindent hallani mostanába róla...2011. máj. 3. 18:54
21/31 anonim válasza:
Hát igen a Tiszai az tényleg egy külön történet. Nagyon közel vannak a házak a vasúthoz és naponta nem egy meg két vonat megy el ott hanem több száz. Én a helyetekben elköltöznék, esetleg diósgyőrbe :) vagy görömbölyre. biztonságosabb is nem is olyan mintha a városban lennél, de legfőképp nincs vonat a közelben
22/31 anonim válasza:
Ott nem csak a tiszai szennyező sajnos...
elég sok olyan cég van a közeletekben ami nem járul hozzá az egészséges életmódhoz...
tudom,dolgoztam azon a részen...
annál a résznél még az avas is jobb,a nemfehérektől meg tudod magad védeni, a káros anyagoktól nem
és kisgyerekre még ártalmasabb,erre gondolj ha babát vállalsz...
mi ér többet?
23/31 anonim válasza:
kezdek megrémülni. Mi Pesten lakunk egy vasúti kocsirendező mellett, tehervonatok ki-be éjjel-nappal. Szinte az ablakunk alatt megy el. A zajt már megszoktam... halottak hasonló betegséggel mint nálatok, nem tudom itt mennyien voltak, ha voltak. De a szembe szomszédom alig pár hónapja halt meg rákban... mondjuk ő erős dohányos volt és már idősebb.
24/31 anonim válasza:
A nagyapam es a fia is vasut mellett laktak hosszu eveken keresztul mindketten rakban haltak meg! Lehetseges,hogy koze lenne a vasuthoz..?
25/31 hollófernyiges válasza:
A gégerák mondjuk tipikus alkoholista+dohányos betegség, nem tudom ezek mennyire állnak fent az említett esetben.
26/31 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy ha ilyesmi okozza a rákot, akkor az nem gége és tüdőrák,hanem agydaganat lesz. Nem is értem miért a gégét támadná.
27/31 anonim válasza:
Két közeli rokonom halt meg egy éven belül ( házastársak voltak) A férj tüdőrákban, az asszony hasnyálmirigyrákban. Vonatra sosem ültek, mindig autón utaztak. Zöldövezetben laktak, patakparton. Viszont cigiztek folyamatosan. Csak akkor nem, ha aludtak. A szomszédom a minap halt meg, és fel kellett boncolják, mert a doki nem tudta eldönteni, a 4 rákja közül, melyik vitte el. Végül a tüdőrák lett a befutó, de a másik három is hagyott nyomot. Ő sem vonatozott. Cigizett. Még evés közben is.
28/31 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam, hogy csak a vasúttól lehet rákot kapni, hanem, hogy itt az egy utcára jutó rákos, meg ilyen-olyan betegek száma nagyon magas.
2011. máj. 6. 13:20
29/31 anonim válasza:
Nézd már meg, hogy az utcából hány lakó sportol, hány ember életmódja közelít az egészségeshez. Hány ember nem iszik és nem dohányzik, nem eszik füstölt húst és konzervet, ami gyomor és hasnyálmirigy rákot okoz, a májat sem kíméli.
Nem hiszem, hogy a vasút lenne a maradandó károsodás okozója. (Kivétel, ha a vonat alá esik valaki).
30/31 anonim válasza:
Ha kórház mellé költöznél,azt hinnéd, nincs is más autó, mint mentő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!