Itt az utcában már kis túlzással mindenki beteg. Ti mit tennétek? Túlreagálom?
Nem régen volt egy riport a tv-ben, hogy mennyi vasutas halt meg itt mindenféle kórságok miatt.Esőban nem merték az esernyőt használni, mert megrázta Őket.Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget Neki.De most már elgondolkozom rajta...
Nagyfeszültség van, hisz itt a pályaudvar, arra párhuzamosak a házak, de van olyan 200m közöttünk.
Nna, ott kezdeném, -előre bocsánatot kérve a kivételes emberektől- hogy nem ismerek egy józan életű vasutast, pedig a rokonság csak belőlük áll. Olyan is van (volt) aki a kölnivizet is megitta, mikor elfogyott az otthon kotyvasztott pálesz, tele ciánnal. Hát vitte a májrák.
Onnan tudom, hogy a Diana sósborszesz részegít, és ez is rövidital, hogy nem is egyedüli ember volt, aki ezzel kezdte a napot.Van-volt májzsugoros, gyomorrákos, tüdőbeteg, elbutult és akinek elborult a tudata, zártosztályos.
Most akkor a vasút okozta a betegségüket?
Sokszor égnek állt a hajam, hogy a sok utas biztonsága kinek a kezében van. Mennyit tankolt magába, mielőtt beállt a fordába.
Ja és mit kezdett volna a vasutas az egyik kezében az esernyővel? Fél kezében tartva szaladt volna saruzni, vagy alóla integetne a palacsintasütővel?
A kalauz esernyővel ugrálna le-föl a vonatra?
Épeszű ember nem áll esernyővel a nagy esőben villanyvezeték alá különben sem.A magashegyi jó levegőn sem. A víz jó vezető. Nem idegeneket vezet.
Nem mondom, hogy nincs káros hatása, de a távolság sokat számít (négyzetesen csökken a mágnesesség), meg ahogy említve lett, számít az, hogy van-e ott trafóállomás, vagy távvezeték.
Vannak mágnességet mérő műszerek, érdemes lenne bemenni az egyetemre, az erősáramú (nem tudom a pontos nevét) tanszékre, és ott kérni segítséget. (kijönne egy oktató mérni, és akkor meg lehetne győződni arról, hogy tényleg mekkora ott az elektroszmog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!