Ma van a szülinapom, de szerintetek most mit tegyek? Volt már ember aki így ünnepelt? Bővebben lent.
most lettem 17 éves. rengetegen felköszöntettek facebookon, de ez csak a látszat:( a legjobb barátaim is csak felhívtak, de nem jöttek el, se semmi:( pedig olyan jó lett volna együtt csinálni valamit, vagy csak csavarogni, mindenki mondja, hogy jó bulizást ma este...de én nem megyek sehova este:(( tudom, tudom, miért nem kezdeményezek én? de hát kérdeztem az egyik barátomat, hogy mit csinál most, erre mondja, hogy bele van merülve a tanulásba...ezek után már meg sem kérdeztem, hogy lenne-e kedve este eljönni velem valamerre? van egyáltalán 17 éves aki így "ünnepel" nagyon vesztesnek érzem magamat:( pedig átlagosnak vagyok mondható, vannak barátaim, de valahogy, most minden kimarad, semmi nem jön össze...:( légyszíves ne szóljatok be, már így is eléggé padlón vagyok, tudom, hagyjam abba az önsajnálatot...de ez akkor is olyan rossz érzés ez az egész:S Legyen szép napotok, minden jót kívánok nektek!!:)
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!